• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Ay 1 Gr. Altın

Ayıptır sorması bankadaki altın hesabınızdaki gram ve şimdiki altın gram fiyatı ne kadar? Bankanız özel mi devlet mi?
Ziraat bankasından alıyorum. Maaş hesabım orda diye ordan altın hesabı açtırmıştım.
Şuan gram 280,64 bankadaki gram da 281,01.

Peki alış-satış arasındaki fark nedir sizin bankada? Ve Halkbank’tan bilginiz var mı? Başka sorum yok :KK66:
Birbirimize sora sora öğreniyoruz, sorun lütfen, bildiğim kadar yardımcı olurum. Mesela şuan baktığımda alış 279,25 satışta 281,21. Halkbank'ı hiç bilmiyorum. Bende ilk kez altın hesabı kullanıyorum. Çok uzun zaman olmadı 4-5 ay oldu. Memnunum ama.

Birbirimize sora sora öğreniyoruz, sorun lütfen, bildiğim kadar yardımcı olurum. Mesela şuan baktığımda alış 279,25 satışta 281,21. Halkbank'ı hiç bilmiyorum. Bende ilk kez altın hesabı kullanıyorum. Çok uzun zaman olmadı 4-5 ay oldu. Memnunum ama.
Teşekkür ederim .çok kâr sağlayan da var da giremedim şu işlere cesaret edip .kasamız vardı bozdurunca kapattık tabi . Şimdi evde tutulmaz tabi, e bazen fiziki de görmek istiyorum

Teşekkür ederim .çok kâr sağlayan da var da giremedim şu işlere cesaret edip .kasamız vardı bozdurunca kapattık tabi . Şimdi evde tutulmaz tabi, e bazen fiziki de görmek istiyorum
Kasa fiziki altın için en iyisi tabi ki de. Yoksa evde tutulmuyor. Kimseye güven olmuyor maalesef şu dönemde. Evet bende fiziki görmek istediğim için hesap açtırmıyordum. Ama bu şekilde de yükselişe geçince bozdurabiliyorum.

Merhabalar nasılsınız ?
Ben birikim yapmaya başladığımdan beri biraz pinti biri oldum çıktım sanırım :KK76:
Elim bir şeye gitmiyor. Para biriktirebilmek çok hoşuma gitti sanırım :)

Merhabalar nasılsınız ?
Ben birikim yapmaya başladığımdan beri biraz pinti biri oldum çıktım sanırım :KK76:
Elim bir şeye gitmiyor. Para biriktirebilmek çok hoşuma gitti sanırım :)
Ben de birikim kendi kendime yapıyordum. O zamandan beri de çoğu şeyi ihtiyacım dışında aldığımı farkettim ve bu sayede baya para biriktirdim :))

Back
X