• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El hepsini bir başlıkta topladım ikizlerimin küçülenleri

Onu almak istiyorum da tek parça icin kargo odemek de istemiyorum aslinda. Nerden kargolayacaksiniz? Odeme nasil olacak?

ben ist odeme kapıda odeme seklınde olabılır dıgerlerınden begendıgınız yokmu onlardanda begenın bırlıkte kargolayalım bır arkadasa burdan yolladım kıyafet 8 9 parca belkıde daha fazlaydı 6 500 kargo ucretı odedı cokta degıl aslında fıyatlar uygun çunkı yıne karar sızın bastakı pepbe hırka elbıselerımız sorunsuz dur

Ist da nerden? Beylikdüzündeyim ben. Odeme nasil oluyor?

esenler deyım kargoya verdıgım takdırde kapıya kadar getırıyolar teslım alıp parayı kargoyu getıren kısıye odeme yapıyosunuz sıkıntı olmaz yanı

Haaa kapida odeme de var yani. Tamam o zaman. Alayim ben onu. Ayirin siz onu. Baska urunlerinize de goz atayim. Yarin ozelden adresimi atarim yarin.
Iyi geceler.

canım erkek kıyafetlerinden elinde kalanlar hangileri canım ona göre bende almak istiyorum resimleriniş eklermisin birde beden ve fiyatlarını

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: DSC00004.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 20.8 KB (Kilobyte) Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: DSC00005.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 29.3 KB (Kilobyte) http://www.kadinlarkulubu.com/http:...tachment.php?attachmentid=799971&d=1378848146
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1819.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 65.5 KB (Kilobyte) Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1820.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 53.6 KB (Kilobyte) Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1821.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 56.2 KB (Kilobyte)

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1822.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 60.5 KB (Kilobyte) Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1840.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 32.8 KB (Kilobyte) Resmi ghttp://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=799989&d=1378848298erçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1842.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 25.6 KB (Kilo
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1859.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 36.0 KB (Kilobyte) Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1864.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 25.6 KB (Kilobyte) Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1866.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 22.5 KB (Kilobyte)byte)

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1843.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 19.2 KB (Kilobyte) Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1844.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 35.1 KB (Kilobyte) Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1847.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 33.8 KB (Kihttp://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=799993&d=1378848335lobyte)

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1848.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 21.4 KB (Kilobyte) Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1849.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 23.8 KB (Kilobyte) Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Fotoğraf1850.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 23.2 KB (Kilobyte)

ya eklemeyew calıstım ama olmadı şöyle belırtıyım 1 numara 5 no 6 no 7 no 8 no 11 no 15 no 34 no 35 no 36 numaradakı kıyafetler satıldı dilerseniz digerleri için görüşelim çogunluk 9 12 ay 1 yastır

Ayy canım ben sana dönmeyi unuttum. Simdi sana adresimi yaziyorum. Konuştuğumuz o 7,5 tl olan kisa kol horkayi kapida odeme olarak gonderirsen sevinirim.

gönderiyim göndermesinede tek parça için kargo ödemeyın digerlerinede bakın tek onu ıstersenız yıne onuda yollarım sıkıntı yok cnm

cnm tek parçada mı karar kıldın kesin ona gore kargoya verıcem yarın buyuk bır ıhtımalle verırım

kısmet artık yenılerı eklıycem onlara bakarsınız kalanlarla bırlıkte bir albüm yapıyım begendıgınız olursa gorusuruz yıne :40::40::40::40:

Back