Bende bir ara alışveriş yaptım.Hiç ciddi manada sorun yaşamadım.Aldığım bir webcamı net göstermediği için iade ettim sorun olmadı.Ama demek zaman zaman çıkabiliyor
valla yıllardır çok güzel gidiyodu ama son bir aydır cozuttu, siparişim 1 aydır gelmiyo, mesajlara ve telefonlara bakan yok, battı herhalde:26:
Ben bu hafta bilgisayar aldım, Cuma sipariş verdik Pazartesi elimdeydi, istersen şikayet sitesine yaz tatlım...
valla canım 10 senedir belki 100, belki daha da fazla alışveriş yaptım burdan, hepsinde de gayet memnundum, bende hep savunurdum ederdim falan ama bu defa neden böyle yaptılar bilmiyorum
bi araştırdım herkes aynı dertten muzdarip, face adresi bile şikayetlerle dolu aynen 1 ay oldu tarzı
şikayetimvar a yazmakta işe yaramaz çünkü o siteyle danıışıklı dövüş hb
gülen surat koyuyolar sanki sorun halledilmiş gibi, ama yok sadece bize ulaşın dan sorunlarınızı yazın diyo adamlar
zaten ben ordan 20 kere yazmışım
valla 2 gün daha beklicem, mahkemeye falan vercem artık, çünkü bir aydır ne ürünü yolluyolar ne siparişimi iptal ediyolar
bakalım...
Daha önceki mesajlardan birinde yazmıştım banada 6lı rakı kadehini bir türlü yollayamamışlardı aylarca, yani stokta yoksa satıştan çekin ne biçim iş anlamıyorum bazen insanı sinir ediyorlar...
Acaba para işletmek için mi net yanıt vermiyorlar çok ilginç...Sen direkt tekrar mesaj yaz ve tüketici mahkemesine vereceğini belirt bakalım dönecekler mi...
kızlar bende kaşık takımı aldım son 15 gündür gelcek eşim mesaj attı siparişimiz gelmeyecekse paramızı istiyoruz diye onlar geri özür mesajı atmışlar şirketin yeri değişiyor ondan karışıklık var diye 2gün içinde gelcek diye kargoda şuan