bu resimdeki gri olan 28 sanırım 40 tl 1 kere giydimi yalnış olmasın onu dahi hatırlamıyorum. akşam numarasını tam bakıp size yazarım. özelden bana resmini atıp ayrıntılı yanıt verebilirim. siyah bot çırtçırtlı olan hem kız hem erkek unisex giyiliyo kızım için aldım o hiç giyilmedi. ayağına olmadı şehir değiştirdiğimiz için iade etme şansımız olmadı. fişi ile beraber duruyor. 179 tl ama siz istediğiniz fiyatı söyleyin ben tl yarı fiyatı diyorum diğer gri olan lacivert gibi resmini koydugum 40 tl .Merhaba erkek cocuk botu ikisinin de numars ve fiyati nedir
lacivert beyaz kız babet, ve kırmızı lacivert beyaz karışık babet, adidas sandalet, unisex siyah bot ve gri bot, sıfırdır. evde dahi ğiymedi. ayakkabı alınırken denendiği gibi kaldı. resimleri incelerseniz tam ekran yükledim görebilirsiniz. nike sandalet kullanılmıştır. kahve kar botu 3 defa karda kullanıldı.Bunlar sıfır mı? Adidas sandalet kullanılmış mı? Numara ve fiyat alabilir miyim lütfen
fiyatları buyrun sizler takdir edin.lacivert beyaz kız babet, ve kırmızı lacivert beyaz karışık babet, adidas sandalet, unisex siyah bot ve gri bot, sıfırdır. evde dahi ğiymedi. ayakkabı alınırken denendiği gibi kaldı. resimleri incelerseniz tam ekran yükledim görebilirsiniz. nike sandalet kullanılmıştır. kahve kar botu 3 defa karda kullanıldı.
nike sandalet lacivert beyaz sandalet ve winx sandaletin numarası ve fiyatı nedirlacivert beyaz kız babet, ve kırmızı lacivert beyaz karışık babet, adidas sandalet, unisex siyah bot ve gri bot, sıfırdır. evde dahi ğiymedi. ayakkabı alınırken denendiği gibi kaldı. resimleri incelerseniz tam ekran yükledim görebilirsiniz. nike sandalet kullanılmıştır. kahve kar botu 3 defa karda kullanıldı.
cnm o 4-6 yaş fiyatı siz takdir edin kullanıldı. sıfır değil.beyaz gelinlik tarzı elbise ne kadar cnm ve kaç yaş
winx 29 numara lacivert beyaz tedi babet 27 ama markanın kalıbı geniş 28 bedenede uyar.rahatça. nike babet sanıyorum emin değilim ama 25/6 olması gerekir akşam bakıcam. acemiliğime verin :) winx 40 babet tedi- 80 sıfırdır. yüzde yüz deridir. nike 30nike sandalet lacivert beyaz sandalet ve winx sandaletin numarası ve fiyatı nedir
nike sandalet 25 numaramı bi baksana benim ki 27 giyor uyarmı kiwinx 29 numara lacivert beyaz tedi babet 27 ama markanın kalıbı geniş 28 bedenede uyar.rahatça. nike babet sanıyorum emin değilim ama 25/6 olması gerekir akşam bakıcam. acemiliğime verin :)
akşam bakarım:) bende daha vardı chicco nun bakarım:)nike sandalet 25 numaramı bi baksana benim ki 27 giyor uyarmı ki
Adidas sandalet kaç numara pekilacivert beyaz kız babet, ve kırmızı lacivert beyaz karışık babet, adidas sandalet, unisex siyah bot ve gri bot, sıfırdır. evde dahi ğiymedi. ayakkabı alınırken denendiği gibi kaldı. resimleri incelerseniz tam ekran yükledim görebilirsiniz. nike sandalet kullanılmıştır. kahve kar botu 3 defa karda kullanıldı.
28 numara ama bakıcam eve gidince sevgilerAdidas sandalet kaç numara peki
Teşekkür ederim çook büyükmüş bize. Çok güzelmiş. Hayırlı satışlar28 numara ama bakıcam eve gidince sevgiler
21-22 giyiyoruz tesekkur ederimbu resimdeki gri olan 28 sanırım 40 tl 1 kere giydimi yalnış olmasın onu dahi hatırlamıyorum. akşam numarasını tam bakıp size yazarım. özelden bana resmini atıp ayrıntılı yanıt verebilirim. siyah bot çırtçırtlı olan hem kız hem erkek unisex giyiliyo kızım için aldım o hiç giyilmedi. ayağına olmadı şehir değiştirdiğimiz için iade etme şansımız olmadı. fişi ile beraber duruyor. 179 tl ama siz istediğiniz fiyatı söyleyin ben tl yarı fiyatı diyorum diğer gri olan lacivert gibi resmini koydugum 40 tl .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?