Bebek İkinci El hepsi markalı bebek oyuncakları 40 lira fisher price,chicco, bondigo...

orion6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.141
75
118
barbie bebekler resimdekilerden en ön sıradan 1. 3. ve 5. yi bir arkadaşa verdim diğerleri toplam 50 tl dir.

Eklentiler

• $Adsýz.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 333
4 ADET BEBEK OYUNCAĞI HEPSİ İÇİN TEK FİYAT 50 LİRA.

AŞAĞIDA SATIŞ FİYATLARI VE TAM İSİMLERİ YAZILI.FİYATLAR BİLGİ AMAÇLI YAZILMIŞTIR. HEPSİ BİRLİKTE 50 LİRADIR.

1.BONDİGO UYKU ARKADAŞIM ASLAN ( ORTASINA BASINCA SES ÇIKARMASI GEREKİYOR ANCAK MEKANİZMASI ÇIKMIŞ ELLERİ ÇINGIRAK OLARAK KULLANILABİLİYOR) (piyasa fiyatı 29 TL)

2.Chicco Tatlı Ayı Teddy Bebek Oyuncak ve Dişlik (piyasa fiyatı 25 TL)

3.FİSHER PRİCE AKTİVİTE KİTABI (EĞİTİCİ ÇİFTLİK HAYVANLARINI SAYALIM) (piyasa fiyatı 25 TL)

4.FİSHER PRİCE MAMA SANDALYESİ OYUNCAĞI (piyasa fiyatı 21 TL)

ilanı düzenleyemediğim için fiyatı burdan yazıyorum hepsi 40 tl

barbie bebekler resimdekilerden en ön sıradan 1. 3. ve 5. yi bir arkadaşa verdim diğerleri toplam 50 tl dir.
öndeki kalan 2 bebek ve arkadaki kırmızılı bebek için fiyat alabilirmiyim teşekkürler

malesef barbie ler satışta değil ama silemiyorumda

oyuncakları güncelledim
6 ADET BEBEK OYUNCAĞI HEPSİ MARKALI HEPSİ İÇİN TEK FİYAT TAM İSİMLERİ YAZILI NETTEN BAKABİLİRSİNİZ 2 OYUNCAĞI ALABİLECEĞİNİZ FİYATA HEPSİNİ GÖNDERİYORUM.HEPSİ 50 TL.SORULARINIZ İÇİN MESAJ ATIN

1.BONDİGO UYKU ARKADAŞIM ASLAN ( ORTASINA BASINCA SES ÇIKARMASI GEREKİYOR ANCAK MEKANİZMASI ÇIKMIŞ ELLERİ ÇINGIRAK OLARAK KULLANILABİLİYOR)

2.Chicco Tatlı Ayı Teddy Bebek Oyuncak ve Dişlik

3.FİSHER PRİCE AKTİVİTE KİTABI (EĞİTİCİ ÇİFTLİK ARKADAŞLARIMIZI SAYALIM)

4.FİSHER PRİCE MAMA SANDALYESİ OYUNCAĞI

5.Playgro Titreşimli Çek-Bırak Kaplan

6.ELC HACI YATMAZ

[="orion6, post: 37822499, member: 250738"]12 olur[/QUOTE]
sesli kitap mama sandalyesi oyuncağı ve hacı yatmazın deforme var mı ne kadar olur?

digerlerinde bir sorun yok mama sandalyesi oyuncaginin bir yerinin boyasi cikmis baska bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…