Bebek İkinci El Hepsi kaliteli markalardan bebek eşyaları, uygun fiyata kaçırmayın!!!

8 TL

Eğlenceli sesler çıkaran hışırtılı çıngırak ve dişlik Zengin renkler, dokular ve çıngırak sesi bebeğin oyuncağa uzanması ve onu yakalaması için teşvik eder. Daha sonra eli ve ağzıyla dokunarak oyuncağı keşfedecek, değişik duyu tecrübeleri yaşayacaktır. Her yere beraberinizde götürebileceğiniz bu çıngırak çıkardığı güzel sesiyle bebeğin uzun süre ilgisini çeker. Ellerini ve parmaklarını değişik şekillerde kullanmaya teşvik eder

Arkadaşlar bu ürünve Avent biberon ısıtısıyla ilgili soru soran arkadaş cevap geri dönmedi özel mesajlarımı silerken yazışmalarımıızı da silmişim yanlışlıkla. Yarın öğleye kadar irtibata geçebilir mi tekrar benimle, başka bir arkadaş 25.li lansinoh sütpoşedine talip te...

Playskool Aktivite Topu içinden çıkan, dönen ve ses çıkaran parçalar bebeğinizin neden-sonuç ilişkisi kurmasını sağlayacak.
.İçinden çıkan şekiller sayesinde bebeğinizin Playskool Aktivite Topu ile algısı gelişecek.

Playskool Top.ile çocuklarınız eğlenceli bir şekilde oynayacaklar. Eğitici Bebek Oyuncak Aktivite Topu 6 ay ve üzeri çocuklar için uygundur.
Bebek oyuncak eğitici top miniklerin Playskool Aktivite Topu bebeklerin vazgeçilmez oyuncağı olaca! .Bebek oyuncak eğitici top miniklerin evde ve diğer tüm oyun alanlarında en iyi arkadaşı olacak.

Playskool Aktivite Topumuzu 15 TL'ya veriyoruz. Elleriyle çevirsin sarı topu içine atıp sonra açıp karşılıklı ce..eee yapın boncuklarıyla ve renkli düğmesiyle sesler çıkınca hem eğlensin hem gelişimine katkı sağlasın. Bu güzel rengarenk top çok dikkat çekici gerçekten:) Biz 4 aydan sonra beraber oynamaya başlamıştık.

Son düzenleme:

Lansinoh hijyenik göğüs pedi en ince, topaklanma yapmayan iyi yapışan göğüs pedidir. İşyerinde kullandığım için özellikle en ince ve sağlam ped diye araştırarak kutularca almıştım:) Bu kutu dolapta kapalı kalmış ama açıp içinden 8 tane kullanmışım Sorun değil çünkü tek tek katlı şekilde paketlendiği için herbiri tüm hijyenikliğiyle orjinal ürün çevreleyici bantın içinde sapasağlam duruyorlar hiç bir sorunu yok 5 TL

Muhteşem bir eğitici oyuncak 1,5 aylıkken e-bebekten almıştık bayılırdı bebeğim gülmekten, çok eğitici ve eğlenceli ışıklı sesli müzikleri harika! Kanatları hareket ederken ses efektleri süper, alttaki kırmızı da çeviriliyor, tam bir minik aktivite merkezi:)

Mavi tutma halkasını çıkarttım çünkü pusete taktığımda sürekli açık yerinden düşüyordu onun yerine daha kaliteli Bandigo marka açılıp kapanan rengine uygun yeşil tutma halkası ile değiştirdim. Pili bittiği için çok uyguna veriyorum son fiyat 10 TL

Son düzenleme:
Arkadaşlar ürünlerimin hepsi kaliteli markalardır, çok uyguna listelediğim için sadece toplu alımlarınıza 4-5 TL'ya kadar indirim yapabiliyorum. Sayfamda satışa sunduğum tüm ürünlerin fiyat bilgilerini yazdım, fiyat bilgisi olmayan diğer oyuncaklar şu anda satışta değildir. İst.içi elden teslim alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Playskool çıngıraklı ve sesli patik ve Lamaze mor kurdele ayaklı turuncu uğurböceği çıngıraklı bileklik teslim edilmeyi bekliyor, acil cevap lütfen.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 824608
Playskool çıngıraklı ve sesli patik ve Lamaze mor kurdele ayaklı turuncu uğurböceği çıngıraklı bileklik teslim edilmeyi bekliyor, acil cevap lütfen.

Arkadaşlar almayı düşünen arkadaş " ne zaman alabileceğini kestiremediği" için beni bekletmek istemediğini maille iletmiş. İKİ ÜRÜN 15 TL'dır.

Playskool patik ve Lamaze bileklik Tuğba Hanım'a ayrılmıştır. Diğer ürünler için cevap verdiğim veya almak isteyen arkadaşlar acil bilgi verebilirlerse çok sevinirim. Tüm sayfalarımı incelemenizi de rica ederim, çok kaliteli güzel ürünleri uygun fiyata listeledim.

İyi geceler:) yarın öğleye kadar lütfen özellikle playskool, playgro, tiny love ve todizoo oyuncaklar ve diğer ilanlarla ilgili ilan sayfasında maille veya özel mesajla talepte bulunan arkadaşlarım bana son fikirlerini söylesinler zira 3-4 kişi birden aynı ürünleri istiyoruz ilk geri dönen makul teklife göndermek durumunda kalacağım, kimse üzülsün istemem.

İyi geceler:) yarın öğleye kadar lütfen özellikle playskool, playgro, tiny love ve todizoo oyuncaklar ve diğer ilanlarla ilgili ilan sayfasında maille veya özel mesajla talepte bulunan arkadaşlarım bana son fikirlerini söylesinler zira 3-4 kişi birden aynı ürünleri istiyor İlk geri dönen makul teklife göndermek durumunda kalacağım, kimse üzülsün istemem.

Ben hemen gönderdim:)
Evet canım gördüm:) Acayip oldu bu durum uykum da kaçtı:) Ama en azından yarın olsun çünkü mesajı göremeyen arkadaşlar olabilir, patik ve bilekliği ayırdığım bir arkadaşta var kimseye ayıp olmasın.

Hadi arkadaşlar en güzel teklifi bekliyorum, hemen kargolarım:)

Biz Mothercare sallanan beşiğimizin iki kenarına bağlayarak 3 ay kullandık daha sonra da elimizde masallar ürettik hayran bakışlarla yüzüstü oyun halımızın üzerinde kafamızı kaldırıp bakarken de bir sürü keşfe çıkıp, hayal alemine daldık bu güzel ürün 20 TL katlanarak kargolanır sonra kolaylıkla düzelir.

Tiny Love Çift Taraflı Yatak Kenarı Kitabı Hitap Ettiği Yaş Aralığı :.0 Ay ve ÜzeriÖzellikleri :Bir taraf, erken görme uyarısı sağlamak için, son derece zıt renkli, siyah, beyaz ve kırmızı resimlerden oluşur, doğumdan üç aya kadar kullanılmak içindir; diğeri üç ile altı ay arasında, parlak renkli, daha karmaşık 3 boyutlu şekil ve aktivitelerle, bebeği yüzükoyun oynamaya özendirmek içindir.Kitapların harika dünyasına erken bir girişBebeğin gelişimini bir kitapla uyarmaktan daha iyi bir yol yoktur. Bu, entellektüel merak ve duygusal gelişimin şekillendirilmesidir.DuyularSon derece zıt, güçlü renkli (siyah, beyaz ve kırmızı) resimler bir tarafta, daha karmaşık, daha renkli resimler ise diğer taraftadır ve bebeğe, görme duyusunun geliştiği ilk aylarda eşlik ederler. Resimler davetkarlardır, görme duyusunun gelişme ve olgunlaşmasına yardımcı olurlar.Kaba Motor GelişimiBebek yüzükoyun yatarken, Çift Taraflı Yatak Kenarı Kitabı’nı önüne koyduğunuzda, resimlere bakmak için başını kaldırır. Bu, boyun ve omuzlarının güçlenmesine yadımcı olur.Üç boyutlu resimlerKeskin ve net şekil ve renklerDoku çeşitliliğiBebek emniyetli aynaPeek-a-boo (görün ve kaybol) aktiviteleriÇift Taraflı Yatak Kenarı Kitabı çok yönlüdür ve değişik şekillerde kullanılmak üzere yapılmıştır:Bebek taşıyıcısında kitap olarakBebeğin karyola veya oyun bahçesine bağlı olarakYerde dik veya yatay pozisyonda

Şirin kızınıza ister alın yıkayıp hemen giydirin ister hediye olarak verin harika bir ürün. Pırıl pırıl etiketi üzerinde Wenice marka çiçekli beyaz eşofman takımı
Çok ince değil bu mevsime uygun, ürün grubunda Spring yazıyor, etiketlerinde gerekli tüm bilgileri var. Malum oğluma hediye gelince gldiği gibi de katlanıp dolapta durdu. Eşofmanın üstü 68 cm 6-9 ay altı74 cm 9-12 ay Kalıbı dar değil ama anneler bilir alt hep bir büyük alınır:) 20 TL

Son düzenleme:

Çok soru geldiği için cevaplıyorum Arının pili bittiği için bu fiyata veriyorum Tabii ki pili değiştirilebiliyor, başka oyuncaklarla da eğlenince biz uğraşmadık ama 2 adet saat piliyle çalışıyormuş sanırım. Elektrikçilerden saatçilerden veya koçtaş gibi yerlerden alınabiliyordur herhalde. Pilin bitmesi bebeğin yoğun olarak oynamasına da bağlı tabii, ne kadar çok müzikler, ışıklar, ses efektleri çalışırsa pil kullanımı buna bağlı olarak artar veya azalır. Bebek mağazasından getirdiğiniz ürünlerin çoğunda da pilin hemen bitme sorunu çok yaşanır mesela:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…