- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
- Konu Sahibi Castefella
-
Tarihini yazıp buzdolabında 3 emniyet kilidiyle güvenle saklayın. Ürün alındığı gibi ambalajıyla hiç açılmadan kutunun yan ve üst kapağındaki yuvarlak emniyet bandı ile hala duruyor. Piyasada 27 ile 30 TL aeası satılmakta 15 TLya kaçırmayın.
Eki Görüntüle 823692 Eki Görüntüle 823693
mrb oyuncaklar iile ilgileniyorum.özelden msj yazamıyorum mail adresi verirseniz sevinirim
Eki Görüntüle 824608
Playskool çıngıraklı ve sesli patik ve Lamaze mor kurdele ayaklı turuncu uğurböceği çıngıraklı bileklik teslim edilmeyi bekliyor, acil cevap lütfen.
Egzersiz arkadaşıma ben talibim. Neredesiniz istanbulda?
Evet canım gördüm:) Acayip oldu bu durum uykum da kaçtı:) Ama en azından yarın olsun çünkü mesajı göremeyen arkadaşlar olabilir, patik ve bilekliği ayırdığım bir arkadaşta var kimseye ayıp olmasın.Ben hemen gönderdim:)
Eki Görüntüle 824570 Eki Görüntüle 824571
Muhteşem bir eğitici oyuncak 1,5 aylıkken e-bebekten almıştık bayılırdı bebeğim gülmekten, çok eğitici ve eğlenceli ışıklı sesli müzikleri harika! Kanatları hareket ederken ses efektleri süper, alttaki kırmızı da çeviriliyor, tam bir minik aktivite merkezi:)
Mavi tutma halkasını çıkarttım çünkü pusete taktığımda sürekli açık yerinden düşüyordu onun yerine daha kaliteli Bandigo marka açılıp kapanan rengine uygun yeşil tutma halkası ile değiştirdim. Pili bittiği için çok uyguna veriyorum son fiyat 10 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?