bide asabın mı bozuldu niye bozuluyoki kendi kendine düşünüp yaptıklarını bana söle düşündümde yaptım diyosun sordunmu bana telefonumda var sende kesin kesin konuştuk bana dedin mi ki sen alana kada rben satmaya devam ederim dedin mi ben sana kaç kere kesin bak satma sakın dedim anakucagınıda başka sitelerde sattın diye bunuda satarsın diyede kaç kere kesin diye söyledim daha önce yaşadıgın olumsuz şeyler beni enterese edermi benim şucummu sence ben böyle bişeyi daha önce yaşamadım ama bana yaptıgının aynısını sen başkalarına yapmışsın bana özelden mesaj attılar burda satışlar böyle yapılıyo hiç başkalarının satışlarına baktınmı kız ben bunalrı düşünüyorum diyo bu tek söle bile satana başkası sorunca şuan bi arkadaş alıcak gb düşünüyo o bana karaeını söylesin o almassa ben size dönerim diyo böyle kibar arkadaşları görüdn mü burda görmediysen bi bak derim nasıl alışveriş yapılıyo ögrenmiş olursun ben dolandırıcı değilim bişey değilim ben seninle oyun oynucak olsam telefonumua dresimi vermezdim kesin kesin deyip on kere söylmezdim pazarttesi yolla demezdim allah herşeyi gördü duydu şahidimdirki kim hakılı biliyo iyiki kaçırmışım sence şuan ben kaçırdım diyemi üzülüyorum bedava versen üsütüne dünyalşarı versen alırmıyım sence ben senden bişey