Bebek İkinci El hepsi bir arada uygun fiyat buyrun

ben zaten sana satmıyorum kimseye iyilik yapmıyorum bundan sonra hayır kurumumu burası düşündüm 130 liralık ürünü 30 veriyorum e bi de üstüne belli belirsiz pazartesi cumayı bilmem neyi beklicem salak mıyım ben bak ne güzel her işini görebiliyomuşsun netten de bilmem nerden de kargoya gelince bekle diğer her şeye var kime istersen şikayet edebilirsin ben kendimi biliyorum muhatapmış şimdi beni konuştuamyın kötü kötü

bela oldu başıma bu dönence ilk isteyene bedava vericem ya duyrulur kargoyu ödesin alsın helali hoş olsun

bak sana hayır kurumu diyen mi oldu sanki sana bedava ver demişim gb yapma sen ilanını 40 a koymuşsun bende sana 30a verirmisin diye rica ettim sende aynı bu uslubunla yok üstüne ben 30 vereyim istersen dedin ben gene kibarca anakucagı ve dönenceyi kaça yaparsın dedim sana fiyat sordum fiyat vermedim sen dedinki 2sini 70e yaparım ben dedime şime sorayım sordum sabah mesaj attım kesin alıyorum sakın satma diye sende beni aradın dedinki başka stede anakucagını sattım sana dönenceyi 30 a vericem dedin bende üzüldüm ama tamam dedim bak kesin dönenceyi alıcam sakın başkasına satma dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm salak mıyım ben diyip duruyosunuz peki biz salak mıyız bence siz baya akıllısınız ama biz salak değiliz problem orda !!!belli belirsi cumamış pazartesiymiş diyosun yarabbim asıl bana sabır versin çok mkötüyüm şuan ymein ediyorum ben böyle bişey yaşamadım daha önce sizden sadaka felan isteyen olmadı satıştaki ürününüze indirim istedim diye bide dilenci muamelesi yapıp bana hayır yapmışsınız gb göstermeyin kendinizi herkezin gururu onuru oldugu gb benimde var beni zümeye sinir etmeye hiçbi hakkınız yok lütfen bali suçıunuzu kabul edin ben burda sadece sizin gb pazarlama adına bulunmuyorum burda benima rkadaşlıklarım dosluklarım var senelrdir bu siteye üyeyim ve kimseyle daha önce hiçbi kötü anım olmadı beni bu akar üzmeye hakkınız yok

okumuyorum bile yazdıklarını şekerim sen boşuna çırpınma söylüyorum ben almayacagını düşündüm beni hep ekiyolar soruyolar almıyolar alırım diyolar almıyolar eh ben de satmaya devam edebilrim onlar böyle yapıyosa ben de böyle yaprım heralde sorun olmaz dedim sen çıldırdın ya ben alacaktım sen yanlış anlamışsın beni ayıp desen ben de durumu sana sessizice izah eder kusura bakma da derdim ürünü verirdim de sen de bu fiyatı kaçırmazdın benim de asabımı bozmamış olurdun

bide asabın mı bozuldu niye bozuluyoki kendi kendine düşünüp yaptıklarını bana söle düşündümde yaptım diyosun sordunmu bana telefonumda var sende kesin kesin konuştuk bana dedin mi ki sen alana kada rben satmaya devam ederim dedin mi ben sana kaç kere kesin bak satma sakın dedim anakucagınıda başka sitelerde sattın diye bunuda satarsın diyede kaç kere kesin diye söyledim daha önce yaşadıgın olumsuz şeyler beni enterese edermi benim şucummu sence ben böyle bişeyi daha önce yaşamadım ama bana yaptıgının aynısını sen başkalarına yapmışsın bana özelden mesaj attılar burda satışlar böyle yapılıyo hiç başkalarının satışlarına baktınmı kız ben bunalrı düşünüyorum diyo bu tek söle bile satana başkası sorunca şuan bi arkadaş alıcak gb düşünüyo o bana karaeını söylesin o almassa ben size dönerim diyo böyle kibar arkadaşları görüdn mü burda görmediysen bi bak derim nasıl alışveriş yapılıyo ögrenmiş olursun ben dolandırıcı değilim bişey değilim ben seninle oyun oynucak olsam telefonumua dresimi vermezdim kesin kesin deyip on kere söylmezdim pazarttesi yolla demezdim allah herşeyi gördü duydu şahidimdirki kim hakılı biliyo iyiki kaçırmışım sence şuan ben kaçırdım diyemi üzülüyorum bedava versen üsütüne dünyalşarı versen alırmıyım sence ben senden bişey

Arkadaşım boşver sen kendini niye üzüyorsun hamilesin bi de son haftaların Allah korusun sancın falan tutar tartışma kendini strese sokma anlıyorum çok sinirlendin ama salla gitsin kendini paralama okuyanlar zaten kararını verir herkesle ilgili.. Sen bebişini düşün en güzel zamanların :))

Valla cok ayip etmissn arkadasm soz gibi bisey olmus sizinkisi arkdasn dedigi gibi biri bir urune talip olunca baska arkadas istese kesin almak isyedgni belirtse bile diger arkadasda haber bekliyolar mesala eni bi arkadas kacgun bekledi dusueye bile izin veriyolar tamm burda satis yapiliyor ama onemli olan durustluk insanlik birde kizcagaz hakkini savunuyor diye kiza kaldirip cirkef diyor ayip vallaha cok ayip senin malini artik kimse almaz valla arkadasm sana uzuldm takma kafani e yazikki herkez durust olmuyor bosverr salla gitsin doencem olsa yeminle sana bedavaya verirdim cok dokundu senin durumun bana...

ben dönencemi bedavaya verdim zaten siz kafanızı yormayın bunlara

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=682926
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686289

Burası site, kuralları var, bir dönence için defalarca konu açamayacağınız gibi üslubunuza da dikkat etmek zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…