• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El hepsi bir arada uygun fiyat buyrun

mylittlebird

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
516
68
318
$IMAG0039.jpg $IMAG0165.jpg $IMAG0158.jpg $IMAG0161.jpg $IMAG0160.jpg $IMAG0159.jpg $IMAG0144.jpg $IMAG0141.jpg $IMAG0140.jpg $IMAG0139.jpg $IMAG0138.jpg $IMAG0135.jpg $IMAG0133.jpg $IMG_1143ww.jpg $IMAG0116.jpg $IMAG0118.jpg $IMAG0114.jpg $IMAG0112.jpg $IMAG0111.jpg $IMAG0110.jpg $IMAG0109.jpg $IMAG0087.jpg $IMAG0100.jpg $IMAG0098.jpg

tek tek fiyat yazarmısınız

1-yürüteç 90 tl
2-pembe elbise sıfır 12-18 ay 8 tl lcw
3-mavi elbise sıfır 6-9 ay lcw 10 tl
4-hediye
5-hediye
6-mont 1 yaş amerikadann hediye gelmiş 20 tl
7- yelek tanesi 2 tl 0-3 ay
8-body 0-3 ay 3 tl
9-elbise 5 tl 3-6 ay
10-kurbaga tulum 8 tl
11-aynısı
12-takım 0-3 ay 5 tl
13-disney mont 10 tl
14-hamile elbise xxl 20 tl
15 lohusa pijama15 tl L-3 beden
16-dönence 40 tl
17-body 5 tl bir kez giyildi
18-üçlü set 6-9 ay 10 tl
19-tulum 5tl 6-9 ay
20tulum 5 tl 6-9 ay
21-yelek 5 tl 3-6 ama daha büyük de giyer
22-tulum 6-9 ay 5 tl
23 tayt tanesi 2tl 3-6 ay
24-şapka 42 cm tanesi 2 tl

1-yürüteç 90 tl
2-pembe elbise sıfır 12-18 ay 8 tl lcw
3-mavi elbise sıfır 6-9 ay lcw 10 tl
4-hediye
5-hediye
6-mont 1 yaş amerikadann hediye gelmiş 20 tl
7- yelek tanesi 2 tl 0-3 ay
8-body 0-3 ay 3 tl
9-elbise 5 tl 3-6 ay
10-kurbaga tulum 8 tl
11-aynısı
12-takım 0-3 ay 5 tl
13-disney mont 10 tl
14-hamile elbise xxl 20 tl
15 lohusa pijama15 tl L-3 beden
16-dönence 40 tl
17-body 5 tl bir kez giyildi
18-üçlü set 6-9 ay 10 tl
19-tulum 5tl 6-9 ay
20tulum 5 tl 6-9 ay
21-yelek 5 tl 3-6 ama daha büyük de giyer
22-tulum 6-9 ay 5 tl
23 tayt tanesi 2tl 3-6 ay
24-şapka 42 cm tanesi 2 tl

Mrb cnm donence temiz mi cizik vs.herhangi bisey var mi?ozelliklerini yazabilir misin?

Mrb cnm donence temiz mi cizik vs.herhangi bisey var mi?ozelliklerini yazabilir misin?

evet bir oyuncagı kırık yaprak kısmına bağlı sana 75 den aşagı veremem diyenle aynı ürün sanırım çünkü ben de 129 a almıştım yoksa bu fiyat olmazdı zaten geri kalan da müzikli projektörlü uzaktan kumandalı onların hepsi sağlam

evet bir oyuncagı kırık yaprak kısmına bağlı sana 75 den aşagı veremem diyenle aynı ürün sanırım çünkü ben de 129 a almıştım yoksa bu fiyat olmazdı zaten geri kalan da müzikli projektörlü uzaktan kumandalı onların hepsi sağlam

Canim tesekkur ederim keske kirik olmasaydi. Hayirli satislar..

$IMAG0182.jpg $IMAG0171.jpg $IMAG0184.jpg
sabahlık hiç kullanılmamış 10 tl
hamile 44beden pantolon kullanılmış 10 tl

Eklentiler

• $IMAG0183.jpg
    $IMAG0183.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
evet bir oyuncagı kırık yaprak kısmına bağlı sana 75 den aşagı veremem diyenle aynı ürün sanırım çünkü ben de 129 a almıştım yoksa bu fiyat olmazdı zaten geri kalan da müzikli projektörlü uzaktan kumandalı onları hepsi sağlam

benimkiyle kesinlikle aynı değil canım. benimkinin prokektoru ve uyku arkadası da var :) markası vtech

ben ne anlatmaya çalışıyorum sen ne anlıyosun dediğim zaten bizim aldıgımız paralara alanlar başka fiyatlarda veriyo ben zaten düşük söyledim onlardan eksiği var aletin diye

merhaba canm benim kargo gelmedi aradın mı sen noldu diye
hayır aramadım söylediğinde zaten öğleden sonraydı işim gücüm vardı yolladım ben kargoyu kapıda ödemeli sana gelmemesinin bana ne gibi bir faydası var verdim sana da numarasını takip ediyosun benim bi kargom vardı ne oldu diye sen ara hem ne olacak

şaka mı bu dönenceyi bana sattın ya :53:konuştuk adres bilgilerimide verdim:53: pazartesi göndermen içinde rica ettim:53: göndericen zman telefonla konuşalım dedik ... niye hala satışta anlamadım ?????????????????? :53:yok yani bana satmak istemeyebilirsinde bu nasıl bişey anlamadım telefonlada görüştük kaç kere hem anakucagını hem dönenceyi alcaktım anakucagını başkasına başka bi sitede sattım dedin hemde burada satıldı demeden!!

üzgünüm ama ya benim algılarımda bi problem var yada bu işte bi tuhaflık ? yanılıyo muyum?

Son düzenleme:
şaka mı bu dönenceyi bana sattın ya :53:konuştuk adres bilgilerimide verdim:53: pazartesi göndermen içinde rica ettim:53: göndericen zman telefonla konuşalım dedik ... niye hala satışta anlamadım ?????????????????? :53:yok yani bana satmak istemeyebilirsinde bu nasıl bişey anlamadım telefonlada görüştük kaç kere hem anakucagını hem dönenceyi alcaktım anakucagını başkasına başka bi sitede sattım dedin hemde burada satıldı demeden!!

üzgünüm ama ya benim algılarımda bi problem var yada bu işte bi tuhaflık ? yanılıyo muyum?

ben onu sana satmadım bana pazartesi dönerim bana ayır dedin ben çooookkkk kargo paketi yapıp vereceğim gün almıyorum kusura bakma diyen gördüm canım sen dönersin pazartesi yolla dersin yollarım sonra satılmıştır yazarım

ben onu sana satmadım bana pazartesi dönerim bana ayır dedin ben çooookkkk kargo paketi yapıp vereceğim gün almıyorum kusura bakma diyen gördüm canım sen dönersin pazartesi yolla dersin yollarım sonra satılmıştır yazarım

nasıl satmadın ya şaka mı bu ben sabna pazartesi dönerim demedim eşim yola gidiyo şehir dışına pazartesi gönderir misin dedim kesin alıyorum bak sakın başkasına satma diyede üstüne basa basada söyled,im adresimi verdim telefonumu verdim 2 kere konuştuk kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dedim dalga mı geçiyosun

sana kaç mesajda anlatıyorum durumu umurumda değil benim ben sana kargoya verene kadar hatta verdikten sonra bile ne garantim var benim açıklar mısın almadı kadın bir hafta kargosunu senden önce dedim geri dönecek bana ödeyecem de kargoyu neyse bir hafta sonra gitti hanım aldı da rahatladım ben mi üzüleyim hep allah allah ne güzel dünya böyle ben sana yollayan sen o parayı ödeyip benim hesabıma geçirilene kadar o ürün satılmamıştır arkadaşım benim düzenim böyle amma çirkefmişsiniz

pazartesi dönerim demişim ya şaka gb alıntı mesajlarını silerken silmişim özel mesajınıda keşke silmeseydimde koysaydım buraya kopyalayıp harfi harfinede görseydik çok moralimi bozdun ayrıca bunun gb şeyi başkalarınada yapmışsınki özelden banada aynısını yaptı diye mesaj aldım ney se sen özellerden maillerden pazarlamana devam et ben yetkililere gereken şikayetimi yaptım bak şimdi açık açık söylüyorum kesin alıcam diyip pazarlık yaptıgım ama sen sözünde durmayıp hala pazarladıgın ürünününü ALMIYORUM ARTIK hayrını gör bak başkası hayrını grme demiş ona kaç kere mail atmışsın 25 e vereyim diye hı bak ben beddua etmiyorum hayrını gör diyorum neyse daha fazla muhattab olmucam

sana kaç mesajda anlatıyorum durumu umurumda değil benim ben sana kargoya verene kadar hatta verdikten sonra bile ne garantim var benim açıklar mısın almadı kadın bir hafta kargosunu senden önce dedim geri dönecek bana ödeyecem de kargoyu neyse bir hafta sonra gitti hanım aldı da rahatladım ben mi üzüleyim hep allah allah ne güzel dünya böyle ben sana yollayan sen o parayı ödeyip benim hesabıma geçirilene kadar o ürün satılmamıştır arkadaşım benim düzenim böyle amma çirkefmişsiniz

çirkef mi hala kibarlıgımı koruyorum ben asla çürkefleşemem boşuna ugraşmayın lütfen....

hesabıma parayı yatır deseydin yatırıdım sen dedinki kapıda ödemeli mutlaka evde ol dedin paranıda hazır et dedin bende sana dedimki eşim şehir dışına yola gidiyo şöför beni ablama bırakıcak pazartesi gönderirsen evde olurum sanada zorluk olmaz banada dedim rica ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen bana birine ürünü yolladım almamış diyede söyledin evet telefonda bende sana bak böyle sorun yaşama bida bana yollucan zman haber et evde dururum 2-3 gün bekelrim dedim benimle oyun oynama

Back