Hepinizi çok özledim.

N

nilda

Ziyaretçi
Ben annemde kaldığım için internete giremiyorum kızlar.Aklım hep sizde.Başta nefinn olmak üzere tüm çiçiği burnunda annelerimizi kutluyorum.Ayrıca yeni hamişlerimize sağlıklı gebelikler diliyorum.Beni soracak olursanız çok mutluyum elbette.Ama daha önceki kaybımdan dolayı çok stresli endişeli bir hamilelik geçiriyorum.Bebeğim gayet iyi çok şükür.

cnmm iyi olman harika
arada böyle gel de senden haber alalım
özletme kendini...

her zaman iyi ol nildacim bebegin ne guzel gelince kollarina ne kadar rahatlicaksin ne guzel bi sey inan bana allahim herkse yasatsin insallah

nildacım canım....iyi olmana sevindim canım.bak kuzucuğunda iyimiş.ne güzel.bu arada resimlere bayıldımmm.annede olmanda iyi bişey canım ya.rahat bi hamilelik geçirisin canım benim....allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin......

canım benım bızde senı merak edıyoruz gırmeyınce aman ıyı olda gerısı bos bebısınde ıyı cok sukur azıcık kalmıs oh ne guzel atlattın o tehlıkelı dıonemlerı artık korkma canım saglıkla alıcaksın bebısını kucagına ınsallah :nazar: :nazar: arada gel ozletme kendını:1hug: :1hug:

NİLDACIM SNEİ BENDE İNAN ÇOK MERAK EDİYORDUM VALLA DAHA DÜN PROFİLİNE BAKTIM EN SON 10 CU AYDA GİRMİŞSİN NEYSE ŞİMDİ BURDASIN YA SEVİNDİM ARTIK HADİ BAKALIM

nilda cım bende seni merak ediyordum canım nasılsın diye iyi olmama çok sevindim canım hala okula gidiyormusun yol biraz uzak ne yapsam diyordun ya .
bizi habersiz bırakma inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım. bebişinide senide öpüyorum

aman sen iyi ol da nildacım gerisi önemli değil.Allahım güzelliklerle nasip eder inşallah doğumunu.hangi doktora gidiyorsun doğumunda yanında olmayı çok isterim

nildacım çok özlemiştik seni,senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim..arada bir haberdar et bizi...

X