- 18 Aralık 2009
- 6.115
- 6.541
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlara da baktım. Bana öyle gelmedi. Şehvetle de baktıklarını göremedimÇizgi filmi izledikten sonra altta ki linkleri izler misiniz 30 saniye civarı ve 1-2 dk süresi var onların. Ve durumun gerçekten ciddiyetinin belgeli kanıtı da o videolar
Hep izlediğin çizgi filmlerden işte.ben şuan 30 yaşında bakire hâlimle koca bekliyor olacaktım oysa ki ? Bu çizgi filmler ahlakımı bozmuş bak demekkiAz daha eşimi kaldırıp hadi seks yapalım diyecektim sabah sabah.
Siz fazla subliminal mesaj kovalamaktan biraz rafadan olmuşsunuz sanırım hhshs
Ondan böyle olmuşsun AysenimiHep izlediğin çizgi filmlerden işte.ben şuan 30 yaşında bakire hâlimle koca bekliyor olacaktım oysa ki ? Bu çizgi filmler ahlakımı bozmuş bak demekki
Ohooo.Bende izledim ,dinledim ama hepsi normal koşan çocuk nefes sesi, ekstra kötü bir durum görmedim
Aşılar da otizm yapıyormuş diyollaDünya da düz mü peki?
Ayrıca karakterlerin yüz ifadeleri de dikkatinizi çekicektir birbirlerine şehvetle bakıyorlar se.ks çağrıştıran yüz ifadeleri, zevk alan yüz ifadeleri ama bunlar sinsice bazı yerlerde saniyelik görünüyo dikkatle izleyin
Arkadaşı gözlerine bakarken gözlerini kaciriyordu temalı konusu da var.Sizin eski konularda biraz tuhaftı önce sevgiliniz tutuklandı sonra bir arkadaşınız size aşık oldu felan seviyorsunuz herhalde böyle kaosu
Ahaha evet seviyor bu hayatıArkadaşı gözlerine bakarken gözlerini kaciriyordu temalı konusu da var.
Kızın işi gücü subliminal messenger ahshhs
16. dak. bahsettiği seslerden birinde çocukların ikisi yan yana, diğeri onlara bakıyor. Diğerlerinde beraber koşuyorlar. Üzücü gerçekten böyle düşünmesi 25 yaşında bir kadının bunlara bakıp.Her şeyi anladım toplu seksi nasıl özendirdiklerini anlamadım, arkadaş grubu koşarken nefes nefese kaldılar diye grup seks mi canlandı gözünüzde?