• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepinizi Bilinçlendirmek ve uyarmak istiyorum gelecek nesillerimizin bilinçaltı tehtid altında korkunç bir tuzak kuruluyor sakın düşmeyin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca karakterlerin yüz ifadeleri de dikkatinizi çekicektir birbirlerine şehvetle bakıyorlar se.ks çağrıştıran yüz ifadeleri, zevk alan yüz ifadeleri ama bunlar sinsice bazı yerlerde saniyelik görünüyo dikkatle izleyin
Sen buluttan nem kapıyor olmayasın?!

Ayrıca karakterlerin yüz ifadeleri de dikkatinizi çekicektir birbirlerine şehvetle bakıyorlar se.ks çağrıştıran yüz ifadeleri, zevk alan yüz ifadeleri ama bunlar sinsice bazı yerlerde saniyelik görünüyo dikkatle izleyin
Ay cidden sacmalamissiniz. Zevk alan yüz ifadeleri, inlemeler falan filan.
Dün akşam rafadan tayfa kapadokyaya götürdüm oğlanı, bende izledim. Şimdi ordada ıhhlama ohhlama var falan dersiniz 😂😂😂

Sizden ricam bu çizgi film linkini attım 1 saniyesini bile atlamadan izleyin ve diğerlerini de izleyin.

Çocuklara tuzak kuruluyor sapkın bir nesil yettiştirilmeye çalışıyor eskiden pepee vardı sayıları renkleri öğretirdi şimdi "RAFADAN TAYDA" çizgi film var, bilinçaltı yıkayan sapkın bir nesil oluşturmaya çalışılıyor ve hedefler çok küçük çocuklar lütfen bu kanalı TV de silin YouTube de engelleyin çocuklarınıza asla göstermeden kendiniz izleyin hak vereceksiniz subliminal mesajlar var çok üzgünüm ama çıplaklık, küçük yaşta se ks, ve toplu sek.s i çocukların bilinçaltına yerleştiriyor bu rafadan tayfa SESLERİ DİKKATLİ DİNLEYİN İNLEME ZEVK SESLERİ VAR ÇOK KİRLİ BİR TUZAK VAR ve diğer linkte ki videolar 1-2 gün önce yüklenen videolar .... uzak tutun çocuklarınızı korkunç bir tuzak kuruluyor düşmeyin herkesi bilinçlendirin.
(LÜTFEN KONUMU SİLMEYİN, TAŞIMAYIN HERKES BİLİNÇLENSİN FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUM BİLİNÇLENDİRMEK UYARMAK İSTİYORUM)

Önce çizgi filmi tek başınıza izleyin sonra diğer videoları izleyin zaten farkına varıcaksınız( bilmeyen haberi olmayanlar)

Merhaba dikkatle verilen dakkalara baktım fakat bana sesler normal geldi ben anlayamadım cocuğum yok fakat izleyenleri uyarmak adına bakmak istedim ama gerçekten bana normal geldi koşan cocukların sesi felan hani çizgi film karakteri öyle afedersin p*rnografi andıran bir ses yada bi yüz ifadesi ben göremedim. Mutlaka öyle çizgi filmler vardır veya şiddete meyilli çizgi fimlerde vardır fakat bu çizgi filmde ben ne gördüm ne de bişe duymadım şaşırdım açıkcası şuan kendimi sorgulamaya başladım bende mı problem var 😄🤦🏻‍♀️ yorumları heycanla okumaya devam edicem cağımız zaten kötü korkunc ona diyecek lafım yok kesinlikle de haklısınız cocukları korumak lazım ..

Siz kimsiniz yahu bu analizi yapıyorsunuz? Bir yerden alıntıladıysanız kaynak gösterin. Yok değilse sizin bu konular hakkında yorum yapacak ne eğitiminiz var anlatın.
Rafadan tayfayı neden izliyorsunuz? Neden altında böyle manalar aradınız?

Öff peppa pig de izletmeyin diyorlar bence çok eğitici. İnanmıyorum ben böyle şeylere

Velev ki sexi bilinç altına verme gibi niyetleri olsa dahi ne olacak yani bu hayatın gerçeği değil mi sex? Hangimizin bilinç altında yok ki ? İçgüdümüz

Öff peppa pig de izletmeyin diyorlar bence çok eğitici. İnanmıyorum ben böyle şeylere
Şirinlerde fuhuş yuvasıymıs herkes şirineye biip biipmiş.
Toplu seksi bılınc altına ıslıyorlarmıs
Onunla büyüdüm hıc toplu seks yapasım da gelmedi yani

Sanırım seslendiren kişileri yetişkin filmlerini seslendirirken duyduğunuzdan ve çocuk olarak inandırıcı gelmediklerinden aklınızda böyle bir şey oluşmuş. Hep tom ve jerry izlediyseniz. Onlarda yoktu çünkü yorulma gibi bir şey. Valla sapık değilseniz aklıma sadece bu açıklama geliyor. Cidden çok ilginç çünkü algınız.

Ya Allah aşkına çocuklar orda yapay bir ev merak edip itisiyorlar birbirlerini iterken ki kapisma sesleri var birsey yok hanimefendinin kafa senoryosu baya uçuk geldi bana
Yani videoyu izlemedim sesi dinledim sadece ve bişeye benzetemedim. Çok izledik rafadan tayfayı hiç rastlamadım böyle bişeye. Hatta eski mahalle ortamını canlandırıyorlar diye severek izlettim çocuklara.

Bu şaka olmalı. Kardeşim Rafadan Tayda delisiydi her gün saatinde otururdu tv karşısına hepimiz ailecek izlemek zorunda kalırdık artık bölümlerini ezberlemiştik o derece. Bir kere bile aklıma sex gelmedi izlerken şimdi yine izledim sabırla ama gerçekten normal değilsiniz. Günlük hayattaki sesler size neden sadece +18 çağrışım yapıyor? Gözümü kapatıp sesleri dinlesem bile gözümde yatak sahneleri canlanmadı. NORMAL DEĞİLSİNİZ.
Küçükken televizyon karşısında elimde kumandadan mikrofonla Petek Dinçöz kliplerini beklerdim. Foolish casanova’yı anladığım kadarıyla söylemeye çalışırdım. Seneler sonra tekrar dinlemek için açtığımda yorumlarına şok olmuştum. Ben o klipte şehvetle dans edip soyunan bir kadın görmüyordum çünkü bilinçaltımda zaten bu yoktu deneyimlediğim bir duygu değildi. Küçüçük çocuklar bizim bile çıkaramadığımız anlamı Rafadan Tayfadan nasıl çıkaracak Allah aşkına ya.
Bi de Alişan ne alaka??

Ay başlığı gördükçe sinirleniyorum. Hepimizi bilinçlendirecekmiş bir de 😂😂😂 cahil özgüveni çok acayip bişey ya.
O uyarıyı sadece buradan yapmadığına eminim. Bütün sosyal medyada paylaşmıştır. Ticari titbar zedelemekten açarlar bir dava alır boyunun ölçüsünü. Neyse mapus yolu beklemez artık. Onu da tıkarlar metrisin kadınlar bölümüne. Ne idüğü belirsiz adamları polis yanından alıp götürüyor, akıllanayım ders alayım demiyor cehalete kaldığı yerden devam.

Whoomp, madde satışı mı yapıyordu, niye aranıyordu da anında tutuklandı sevgiliniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X