• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepinizi Bilinçlendirmek ve uyarmak istiyorum gelecek nesillerimizin bilinçaltı tehtid altında korkunç bir tuzak kuruluyor sakın düşmeyin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Whoomp

Ayda🌙
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
278
22
98
25
İstanbul
Sizden ricam bu çizgi film linkini attım 1 saniyesini bile atlamadan izleyin ve diğerlerini de izleyin.

Çocuklara tuzak kuruluyor sapkın bir nesil yettiştirilmeye çalışıyor eskiden pepee vardı sayıları renkleri öğretirdi şimdi "RAFADAN TAYDA" çizgi film var, bilinçaltı yıkayan sapkın bir nesil oluşturmaya çalışılıyor ve hedefler çok küçük çocuklar lütfen bu kanalı TV de silin YouTube de engelleyin çocuklarınıza asla göstermeden kendiniz izleyin hak vereceksiniz subliminal mesajlar var çok üzgünüm ama çıplaklık, küçük yaşta se ks, ve toplu sek.s i çocukların bilinçaltına yerleştiriyor bu rafadan tayfa SESLERİ DİKKATLİ DİNLEYİN İNLEME ZEVK SESLERİ VAR ÇOK KİRLİ BİR TUZAK VAR ve diğer linkte ki videolar 1-2 gün önce yüklenen videolar .... uzak tutun çocuklarınızı korkunç bir tuzak kuruluyor düşmeyin herkesi bilinçlendirin.
(LÜTFEN KONUMU SİLMEYİN, TAŞIMAYIN HERKES BİLİNÇLENSİN FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUM BİLİNÇLENDİRMEK UYARMAK İSTİYORUM)

Önce çizgi filmi tek başınıza izleyin sonra diğer videoları izleyin zaten farkına varıcaksınız( bilmeyen haberi olmayanlar)

Son düzenleme:
Sizden ricam bu çizgi film linkini attım 1 saniyesini bile atlamadan izleyin ve diğerlerini de izleyin.

Çocuklara tuzak kuruluyor sapkın bir nesil yettiştirilmeye çalışıyor eskiden pepee vardı sayıları renkleri öğretirdi şimdi rafadan tayfa diye bilinçaltı yıkayan sapkın bir nesil oluşturmaya çalışılıyor ve hedefler çok küçük çocuklar lütfen bu kanalı TV de silin YouTube de engelleyin çocuklarınıza asla izlemeyin kendiniz izleyin hak vereceksiniz subliminal mesajlar var çok üzgünüm ama çıplaklık, küçük yaşta se ks, ve toplu sek.s i çocukların bilinçaltına yerleştiriyor bu rafadan tayfa SESLERİ DİKKATLİ DİNLEYİN İNLEME ZEVK SESLERİ VAR ÇOK KİRLİ BİR TUZAK VAR ve diğer linkte ki videolar 1-2 gün önce yüklenen videolar .... uzak tutun çocuklarınızı korkunç bir tuzak kuruluyor düşmeyin herkesi bilinçlendirin.
(LÜTFEN KONUMU SİLMEYİN, TAŞIMAYIN HERKES BİLİNÇLENSİN FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUM BİLİNÇLENDİRMEK UYARMAK İSTİYORUM)

Önce çizgi filmi tek başınıza izleyin sonra diğer videoları izleyin zaten farkına varıcaksınız( bilmeyen haberi olmayanlar)

Bilmeyen ve farkında olmayan Elbet vardır diye düşünüyorum ve uyarmak istedim toplumu

Ama yorumlara baktım şuan bu kimsenin dikkatini çekmedi mi ? İlginç yani belki de siz biraz abartmış olabilir misiniz diycem ama dediğim gibi benimde bi kez dikkatimi çekmişti sesler ama hangi çizgi filmdi pek hatırlamıyorum

Ama yorumlara baktım şuan bu kimsenin dikkatini çekmedi mi ? İlginç yani belki de siz biraz abartmış olabilir misiniz diycem ama dediğim gibi benimde bi kez dikkatimi çekmişti sesler ama hangi çizgi filmdi pek hatırlamıyorum
Çizgi filmi baştan sona izleyin abartmadığımı anlıycaksınız teşekkür bile ediceksiniz emin olun link attım orda izleyin. Sizin küçük çocuğunuz eğer yoksa arkadaşınızın vardır belki çevrede vardır lütfen anne ve babasını uyarın bu konuda önlem alsınlar ben buraya konu açtım Çünkü binlerce insan okuycak ve çevresini uyaracak amacım bu. Tek ricam üşenmeyip çizgi filmi baştan sona lütfen izleyin konu önemli

Çizgi filmi izledikten sonra altta ki linkleri izler misiniz 30 saniye civarı ve 1-2 dk süresi var onların. Ve durumun gerçekten ciddiyetinin belgeli kanıtı da o videolar

Ben kendi
Baktım ben ilk videoya. İnleme sesi değil koşan oynayan çocuğun,normal çıkartacağı nefes sesi. Çizgi filmi gerçekçi yapmak için koşarken çıkardıkları sesi de vermişler. Anormal grlmedi bana.
Çünkü Baştan sona izlemedin izlemenizi öneririm müsait bir zamanınızda. Baştan sona izlemezseniz beni anlamayacaksınız 37 dakika nızı ayırmanızı rica ediyorum herkesten

Ben kendi

Çünkü Baştan sona izlemedin izlemenizi öneririm müsait bir zamanınızda. Baştan sona izlemezseniz beni anlamayacaksınız 37 dakika nızı ayırmanızı rica ediyorum herkesten
Söylediğiniz dakikalara baktım.

Ben kendi

Tam olarak ne diyor yazabilirsiniz buraya. İnleme sesi var dediniz baktım. İkisinde de çocuklar koşup oynuyor

Mesajım dursun, detayları merak ediyorım. İlk videoda 16.10 da hafif bir ses duydum ama birşey ile bağdaştıramadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X