Basligi eksik yazmışım saygısızlık mi ettim diye soruyor olacaktı.simdi farkettim.bende göreceğim yakında sınava kendime de k9nusma hazırlıyorum. Kendimi evhamlı sanardim abim benden beter çıktı. Bende dedim keske demeseydin hani hepinize derken sıradan birilerine hitap gibi ol.us deyince hepten cani sikildi.Abin degilde sen gitmissin gibi anlatmıssın
Bence ortada saygısızlık yok
Aksine ince ve kibar davranmıs
Söyle abine hakkında hayırlısı olsun ici rahat olsun
Canim abim 8 yildr kpss ile uğraşıyor ilk defa yüksek aldı.ve günlerdr buna canini sıkıyor. Bende internet paketi almışken bunuda sorayim dedim.neden rahatsız oldun ki . 2 hafta sonra bende mülakata gtcem. Hem tavsiyede almış olurum dedimBu arada az önce kp sinirden ölüyordunuz. Gecenin bir yarısı abinizin girdiği -mulkat- mi geldi aklınıza. Bana gerçekçi gelmediniz.
Sadece baslıkta degil konu icerigindede anlatım bozuklugu var davranmısımdır diyorsun sonra yapmıs diyorsun inatla abine hayırlısını diliyorum benBasligi yanlis atmisim simdi farkettim.bende göreceğim yakında sınava kendime de k9nusma hazırlıyorum. Kendimi evhamlı sanardim abim benden beter çıktı. Bende dedim keske demeseydin hani hepinize derken sıradan birilerine hitap gibi ol.us deyince hepten cani sikildi.
canim anlamadim demek istedginikonuyu görünce ben. Yanlış olur da burada doğru yazım, kelime bir elin parmağını geçmiyor.
Allah razi.olsunSadece baslıkta degil konu icerigindede anlatım bozuklugu var davranmısımdır diyorsun sonra yapmıs diyorsun inatla abine hayırlısını diliyorum ben
Hepinize diyince hani sanki mudurler ya sacma bir kelimemi olmus diyor .sanki benden yaşi küçüklere seslenir gibi mi.oldum diyorHepinizin allah belasını versin der gibi mi demiş :))) bişey yok bu lafta teşekkür edip çıkmış ne güzel
Tövbe yarabbiHepinizin allah belasını versin der gibi mi demiş :))) bişey yok bu lafta teşekkür edip çıkmış ne güzel
eee ister müdür olsun ister anaokulu grubu olsun hepinize kelimesinde ne var hala anlamadımHepinize diyince hani sanki mudurler ya sacma bir kelimemi olmus diyor .sanki benden yaşi küçüklere seslenir gibi mi.oldum diyor
Bilmiyorum ki kendisi takmiseee ister müdür olsun ister anaokulu grubu olsun hepinize kelimesinde ne var hala anlamadım
Hepinizin allah belasını versin der gibi mi demiş :))) bişey yok bu lafta teşekkür edip çıkmış ne güzel
"Hepinize" gayet normal bir kelime. Ne diyecekti, "siz yüce haşmetlû müdürlerime" mi? O kadar da eğilip bükülmeye gerek yok. İçiniz ay pardon abinizin içi rahat olsun.
Sağol canim inş olur cok emek ettiben bir saygısızlık görmüyorum. Hayırlı olsun.