Hepinize tesekkur ederim demis.saygisizlik mi ettim

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
Merhaba kızlar abim 1 Ay önce kamuda iş görüşmesine gtti.mulkattan çıkarken umarim bugun burada mesleğime yakışır bir vaziyet sergilemisimidr demis. (Hepinize )tesekkur ederim demis.heycandan.Aslında farkli bir cumle tasarlamisti ama aklina gelmemis. Müdürler yapıyor mulkati. Hiçbiri tepki vermemisler Cümle içinde kullandigi (hepinize) kelimesi saygisiz bir kelime mi olmus.dusundukce cani sıkılıyor. Kpss puanı 85 mullattan elenmekten cok korkuyor

Son düzenleme:
Abin degilde sen gitmissin gibi anlatmıssın
Bence ortada saygısızlık yok
Aksine ince ve kibar davranmıs
Söyle abine hakkında hayırlısı olsun ici rahat olsun
Basligi eksik yazmışım saygısızlık mi ettim diye soruyor olacaktı.simdi farkettim.bende göreceğim yakında sınava kendime de k9nusma hazırlıyorum. Kendimi evhamlı sanardim abim benden beter çıktı. Bende dedim keske demeseydin hani hepinize derken sıradan birilerine hitap gibi ol.us deyince hepten cani sikildi.

Son düzenleme:
Bu arada az önce kp sinirden ölüyordunuz. Gecenin bir yarısı abinizin girdiği -mulkat- mi geldi aklınıza. Bana gerçekçi gelmediniz.
Canim abim 8 yildr kpss ile uğraşıyor ilk defa yüksek aldı.ve günlerdr buna canini sıkıyor. Bende internet paketi almışken bunuda sorayim dedim.neden rahatsız oldun ki . 2 hafta sonra bende mülakata gtcem. Hem tavsiyede almış olurum dedim

Sadece baslıkta degil konu icerigindede anlatım bozuklugu var davranmısımdır diyorsun sonra yapmıs diyorsun inatla abine hayırlısını diliyorum ben

"Hepinize" gayet normal bir kelime. Ne diyecekti, "siz yüce haşmetlû müdürlerime" mi? O kadar da eğilip bükülmeye gerek yok. İçiniz ay pardon abinizin içi rahat olsun.

ben bir saygısızlık görmüyorum. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…