Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsun.Bizim bir arkadaşın engelli ablası vefat etmişti mülakatta bir gün önce.. Arkadaş dedi benim mülakatı öğrelen sonraya alsanız ben cenazeye gitsem. Dediler olmaz.
Neyse girdi mülakata. Tabi moral sıfır.
Adamlar neden öldü demiş.
Ağır zihin engelliydi çok yaşayamadı demiş arkadaşta.
Bu insandı varlıklar dalga geçmiş gülerek akraba evliliğini galiba falan şakalaşmışlar aralarında.
Arkadaş ablam akraba evliliği değildi de siz belli ki akraba evliliğisiniz demiş.
Geçti mülakatı
hayret doğrusu.sanirim orda sabrada bakiyorlarBizim bir arkadaşın engelli ablası vefat etmişti mülakatta bir gün önce.. Arkadaş dedi benim mülakatı öğrelen sonraya alsanız ben cenazeye gitsem. Dediler olmaz.
Neyse girdi mülakata. Tabi moral sıfır.
Adamlar neden öldü demiş.
Ağır zihin engelliydi çok yaşayamadı demiş arkadaşta.
Bu insandı varlıklar dalga geçmiş gülerek akraba evliliğini galiba falan şakalaşmışlar aralarında.
Arkadaş ablam akraba evliliği değildi de siz belli ki akraba evliliğisiniz demiş.
Geçti mülakatı
Evet okadar kişiyi mulkat yapıyorlar belkide gözden bile kaçıyordur ufak hatalar.sadece hitapta kusur var mi diye abim sorun ettihayırlısı olsun, bişey olmaz. kaç kişi benzer cümle kuruyordur, farkında bile olunmaz ki ayrıyetten gayet normal bir cümle kurmuş.
amin hep gulelim hepimizde inşallahyemek bogazimda kaldi... :) sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün