arkadaşlar birazdan sizden fikir almak istediğim konu yüzünden buraya üye oldum diyebilirim üye olmasam bile burda ki açılan konuların çok sıkı takipçisiyim ve bana da yardımcı olacağınızı umut ediyorum. Benim sorunum erkek arkadaşım. Onu kısaca tanıtmam gerekirse 1,65 boy 55 kilo ve tip olarak kimse beğenmiyor kendimi gerçekten övmek için söylemiyorum ama kimse yanıma yakıştırmıyor bende zaten dış güzelliğine değil iç güzelliği için beraberim ,mesleği doktor pratisyen hekim. Kişisel özellikler olarak inatçı çabuk sinirlenen bi sorun olduğunda kaçma eylemi gösteren ve sürekli benim çabalarımla yürüyen bir ilişki gel gelelim ki iyi zamanlarımız da da çok ilgili nereye gidip geldiğini haber verir beni merakta bırakmaz güvenilir dürüst ve sadık biri. Ve benim için güven vermesi sadık olması ve dürüst olması çok önemli kriterler olduğu için ayrılamıyorum başkasında bu özellikleri bulamayacağım gibi geliyor günümüz erkeklerini görünce ama tip olarak evet benim yıllarca bakmaya doyamayacağım hayalimdeki insan değil diyorum. Annemin ilişkimizi bi şekilde öğrenmesinden sonra içinin rahat etmesi için tanıştırmamı istedi bende tanıştırdım ve annem sevdi. Neyi var çocuğun kusuru yok saygılı efendi dedi annem için de fiziksel özellikler önemli değildir mesela benim boyum 1,70 ve 65 kiloyum ve onun yanında ben daha çok büyük ve yapılı duruyorum ve bu durum beni bayağı üzüyor bi kavga olduğunda beni koruyamayacak hissi geliyor çünkü çok aşırı zayıf ve bizi görenler abla kardeş sanıyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda ? lütfen bana yardımcı olun ve bir yön çizin her gün bu ikilem de kalmaktan çok yoruldum
Son düzenleme: