Hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucluyumbiliyorum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sucluyumbiliyorum

Ziyaretçi
herkese hayırlı geceler,ben bikaç ay önce (26,05) burada bir konuda sizden yardım istemiştim,evli biriyle birlikteyim ayrılmak istiyorum tedavi görüyorum vs...
bana haklı olarak çok kızanlar olmuştu,ben burda herkesten yardım istemiştim derdimi paylaşmak için ve son olarakta ayrıldım yazmıştım sonra konu kilitlendi.
bu sizlere bir teşekkür mesajıdır,iyiki o gün bana o kadar konuştunuz iyiki beni dinlediniz.ben 3 aydır bu illetten kurtuldum,ayrılığı kabul etmeyip beni rahatsız ettiği için ailemin yanına geldim ve şükürler olsun ki şuan hayatımda sadece çok büyük bir hata olarak geride kaldı. yaptığımın hiç bir şekilde açıklaması hafifletici sebebi yok ama ben kötü birisi olmaktan kurtuldum,bu durumu söylemek istedim hepinize teşekkür ederim o gün bana çok yardımcı olmuştunuz

hayatın ve kendin icin en iyi kararı vermişsin uzerinden de tasıyamayacagın kadar agır bi yuku atmıssın rahatlıgını daha da fazla hissedersin eminim bundan sonra iyilerle karsılasırsın umarım:)

ılk defa böyle diyen birisini görüyorum.
Tebrik ederim seni.
ınşallah bundan sonra hayat sana hep mutluluklar getirir canıma.s..

evet gercekten büyük hataymış ama Allah doğru yolu göstermiş.büyük bir ders olmuş,inşallah bundan sonra büyük hatalar yapmazsın..Allah iyilerle karşılaştırsın.mutluluklar

tebriklerrr a.s.

bundan sonraki cümleleriniz "mutluyum biliorum" la başlasın inşallahhha.sopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim,şuanda duyduğum huzuru hayatımın hiç bi evresinde duymamıştım,bi yandanda yaşadığım pişmanlığı Allah affetsin.Biliyorum ama kk olmasaydı belkide bu kadar tez olmayacak kendi kendimi yiyip bitirecektim

en iyi kararı almışssın doğru yol işte bu ...
Çünkü yuva yıkanın yuvası olmuyor kesinlikle...
Sana mutluluklar dilerim..

tebrik ederim...a.s.a.s.allah her zaman seni doğrularla karşılaştırsın o adamı da allah ıslah etsinklava:

çoksevindim. en doğru kararı vermişsin. bundan sonra umarım hayatına seni çok seven ,helal süt emmiş ,bekar bir erkek girer ve mutlu olursun..

çoksevindim. en doğru kararı vermişsin. bundan sonra umarım hayatına seni çok seven ,helal süt emmiş ,bekar bir erkek girer ve mutlu olursun..

ayyy okypim kocakarılar gbi konuştun haa..kaydirigubbakcemile3akannehir

aha bu hatunun dediklerinin tıpkısının aynısı benimde söyledikelrim..(bende kocakarı oldum)akannehir

sevindim...
hadi bakalım hayatına yeni bir sayfa aç..
bir yön belirle ve doğru yolda emin adımlarla ilerle...
yuva yıkanın yuvası olmaz güzelim..
hatadan erken döndün...
bundan sonrası için sana hayatında mutluluklar diyorum...
unut geçmişi sil at gitsin..
dediğin gibi kara sayfa kalsın o bölüm hatta yaşamadın farzet geleceğine bak!

(ahaaaa saruboceq valla benimkiside koca karı nasihati gibin olmuş :roflol::roflol:)

Çok yerinde bir karar olmuş. Hatanın neresinden dönersen kârdır diye boşa dememişler. Bundan sonra inşallah doğru yolda ilerlersin. Hakkında hayırlısı olsun

ne güzel....

en azından hatalarıı anlayıp geri dönenler var...

siz en azından hatanızın farkına varıp yanlışınızı düzeltmişsiniz...

kk bunu sağladıysa ne mutlu kk üyelerine....

KK böyle hayırlı bir işe vesile olmuş..Huzurluysan ne güzel...

Daha kötü olaylara karışmadan, kendini daha suçlu hissetmeden kurtarmışsın çok sevindim. Kendine olan inancın ve guvenin daha çok artmıştır. Tebrik ediyorumvereliniortak

Yuva Bozanın Yuvası Olmaz derler...
En doğru kararı vermişsin...

çok sevindim sizin adınıza şu mübarek günlerde ne doğru ve hayırlı iş yapmışsın bir daha hata yapmazsın inşallah doğru yerde düzgün insanla evlenip boy boy bebeklerin olur inşallah

bende tebrik ediyorum bu kadar açık yürekli olduğunuz ve doğru kararı verdiğiniz için

Rabbim en doğru insanı en doğru zamanda karşınıza çıkarır inşallah:Saruboceq:

konunu hatırlıyorum.. afferin sana a.s.

umarım buraları okuyan başkalarına da örnek olursun canım..

Bundan sonra Allah sana güzel yazılar yazsın inşallah:Saruboceq:

doğru yolu bulmuşsun tebrikler..umarım karşına seni seven bekar biri çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…