arkadaşlar uzun bi aradan sonra hepinize merhabalar....
sizi ara ara takip ediyordum ama içimden yazmak gelmiyordu ne yalan söyliyim.ben çok ısınamadım sanırım bu foruma.yanlış anlamayın sizle alakası yok.
bir de hamilelikle tedavilerle ilgili çok şey duymak istemiorum malumunuz benim için çok zor oldu.Allaha şükür toparlandım ama yeniden eski halime hep bekleyiş içindeki bazen umutsuz bazen heyecanlı ama sadece çocuk düşündüğüm o günlere dönmek istemiyorum.çünkü hayat çok değerli ve biz bu güzel hayatı odaklandığımız bebek meselesi yüzünden kaçırıyoruz.hayat akıp gidiyor.
hepinizle acı tatlı güzel günler geçirdim.yanımda oldunuz benle sevinip benle üzüldünüz.hepinizden çok güzel şeyler öğrendim.ama sanırım ben bi süreliğine bu tarz sitelerden uzak kalacağım.belki çok öğretici şeyler var ama yaram acımasın die yapıyorum bunu,inanın bana.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,hakkınızı helal edin neolur.hepinizi çok seviyorum.ve hayatınızda mutluluklar hep sizinle olsun diyorum.kucağınız bebişlerle dolsun,çocukları olanların bebelerine Allah uzun ömürler versin,hamilelere de bi avazda sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
elveda arkadaşlar........