Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepimiz Birimiz ,birimiz Hepimiz Için ................
kızlar listeyi şimdi oluşturamıyoruz ..edit seçeneği kötü kullanımdan dolayı bir müddet açılmayacakmış ..o yüzden bilgilerinizi edit aktif olunca yollarsanız o zaman oluştururuz olurmu..
kızlar napıyım takmıyım diyorum olmuyo eşimle aram açılıyo neyse bişey dicem ben bu sefer çok az adet oldum neden olabilir acaba geçen ayda bi tuhaftı adetim anlamadım niye böyle oldu:bbo:
selammm ben geldimmmmm nasılsınız kızlarrrrrr yeni gelenler hoş gelmişlerrrrrr herkese çççoookkk selammm bizim iş bitti bilg. başındayım şu an hadi gelin...
slm tuanam,fafa. benim adette bu ay 6 gün sürdü ama 3..günden sonra lekelenme gibi oldu hep..
eylül kıı aklıma bişi geldi. edit seçeneğini beklemene gerek yok.kızlar herkes yazsın süleyin,sen bi kerede yaz sonra.düzenleme yapıcağın zamanda kopyala yapıştır yaparsın
canım kötü kullanım derken birileri msn verip ardından siliyomuş vaya kötü kelimeler kullanıp sonra yönetim görmeden değiştiriyormuş..o yüzden yazıları düzenleme ve silme butonu olan edıt butonu kaldırılmış bir süreliğie.. bu arada saat henüz öğlen olmasına rağmen fafa gelmiş:teytey::teytey:
selam sema nsılsını canımmmm eylül nasıl gidiyor gebelik bu gün geçen gün anlatömıştım ya iş yerinden bir arkadaş benim doktora gidip hamile kaldı diye bu gün kanaması olmuş inşallah birşeyi yoktur inşallah annesine bağışlar onu RABBİMMMM
BEN KEYİFSİZİM AMA EŞİMLE TARTYIŞTIK SABHA HEMDE BİR HİÇ YÜZÜNDEN TTELEFONUMUN ŞARJINI İŞTE UNUTMUŞUM BENDE ONUN KULLANDIĞI TELEFONUN PİLİNİ ALIP BENİMKİNE TAKTIM.... AMA ONUNKİNİ ŞARJA TAKMADIM BANA SABAH ANLAYIBNCA KIZDI OLSUN HAKSIZIM AMA BANA KIZMASININ ANLAMI YOKTUU KONUŞMIYCAM ONUNLA BAKALIM NE YAPACAK....sırnaşık şeysırnaşık şey
sağol fafacım iyi gidiyor ama çok acıkıyorum..çok sağlam bir kahvaltı yaptım ama şu anda karnımdan acayip sesler geliyor..çok açım ama evde yiyecek bişey yok..kaç gündür alışverişe çıkmıyorum..dolaba fare düşse halime acır valla:1no2::1no2:
yaa senin beslenmen çok önemli yapma böylee ve bu gün arkadaşlarla konuştuk bilgisayar başında çok zanman geçirmeyin diyor doktorlarr. ben de ne yapacağımı bilmiyorumm hamileler ve hamilelik için uğraşanların radyasyondan uzak kalmaları gerekiyormuş.....:1no2::1shok:
ben biraz ara verip dinlenmeyi düşünüyorummmm bilgisayarda daha az vakit geçirmek istiyorummm birazdan çıkıyorum başka arkadaşlar girecekk herkes kendine iyi baksın her akşam 10 dk kadar uğrıycam sadeceee