Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepimiz Birimiz ,birimiz Hepimiz Için ................
semoşumm yazdığın msjı okudum canım h.sonu yokumda demiştin saten ama saolsun o arkadş diğer siteye yazmış senden msj aldığını ve gerekli bilgiyi vermiş okudum yaniii buarada hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm
tuanacım yazıyı kopyalamışsın ama inan görmedim snde saol cnm a.s.
dr.a gidemedim çnkü burda kadın doğum uzmanı yok:1no2: kendi dr.um c.tesi geliyo o gün görüşcez bakalım
Ya Ben Aslinda Doktorda Erkek Kadin Farketmez Diyenlerdenim Ama Ne Bileyim Baştan Beri Kadin Olsun Istedim..2 Yildir Tüm Tetkik Ve Takiplerimi Yapan Ayni Dr ..ve çok Memnunum Allaha şükür..ya Birde Işte şu Alttan Muayene Işi Kasiyodu Beni Ilk Zamanlar Ama Aliştim Artik..
tango önemli değil iyi ol yeter benim için eylül bende kadın olunca daha rahat hissediyorum erkek olunca ister istemez geriliyorum bide ben tüpbebek yaptırırken yumurta toplama işlemine kaç doktor girmişti o yüzden düşünmemeye çalışıyorum gördüler falan diye
masum ve nurti kıslar yapmayın ne olur bizler burada iyi kötü bir çok şeyi paylaştık birbirimize destek olduk böyle kırgınlıklar yaşamayalım ne olur
buraya sadece yazabiliyoruz o yüzden birçok sözcük yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor yüz yüze konuşmakla yazmak arasında çookk fark var bütün yanlış anlaşılmalar bu yüzden ne olur yapmayın ikinizide çok seviyoruz ikinizinde kendinizce haklı olduğunuz noktalar vardır mutlaka ama bu kırgınlığı uzatmayın ki ikinizden de mahrum kalmayalım olmazmı
son günlerde hepimiz zor zamanlar yaşadık gergin günler geçirdik ama hepsini unutup yeniden eski günlerimize dönelim ne dersiniz
unutmayın bu forum bizlerle güzel içimizden bir kişinin eksilmesi bile hepimizi üzer ama siz ikiniz birden gidiyorsunuz yapmayın ne olur hadi geri dönün