Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepimiz Birimiz ,birimiz Hepimiz Için ................
masumm burnun mu kanadı tansiyonun yükselmiş olabiliir biran önce doktora git önemli olabilir canım inşalah bir şey yoktur.. dua okumanın neden yasak olduğunu anlamadım neyse buna da kısıtlama geldi hayırlısı bakalımmmmm:dilcikar:
slm fafa evet cnm tansiyonum yükselmiş hastaneye gidip geldik ordada çok kanadı..... zaten iki ündür baş agrım vardı bugünde arttı malümm kişiden dolayı...
hala agrım devam ediyor. burnum kanamsı keilsdi ama dr eger devam ederse gel müşade altına alıcaz deidsenağlama
valla kızıyorum kendime degmeyecek insan için bukadar strese girdim ya benden başkası yapamz bunu heralde......
KIZLAR EŞİM DOKTORA KONTROLE GİTMİŞ PANSUMANI OLMUŞ BANYO YAPMASINDA SAKINCA YOKMUŞŞŞŞ YAŞASIN BU AY BEKLEMİYCEM YOLA DEVAM ETCEMMM GELSİN BEBİŞLERR....
AAA UNUTUYORDUM AZ DAHA 5 MAY7IS HIDRELLEZZZ GÜL AĞACI ALTINA BEBEK RESMİ ÇİZEN OLDU MU ARANIZDA DAHA ÖNCE BİR ARKADAŞ ÖNERDİ DAHA ÖNCE NE YAPTIYSAM OLDU SENDE DENE DEDİİİ ,DENEMEKTE FAYDA VAR....sırnaşık şeysırnaşık şey
Inşallah Cnm Hayirliis Ve Sağlikla Inşallah Ama Sende Sorunsuzsun Ve Ilk Aşilamada Kaldin Rabbim Niye Nasip Edecek Inşallah Hiç Strese Girme Bu Konuda Hakkimizda Hayirlisini Ve Sağliklisini Versin Inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
fafatara çok sevindim bende şu filmi çektirsem bide açık çıkarsa rahat nefes alıcam ya bişey sorucam ilaç raporunda neler gerekli ve çok uğraştırıyolarmı
canım hiç bilmiyorum ben ilaçları ücretli aldım rapor yaptırmadım yanii zaten ucuza da almıştım ilk aşılamam tutmuştu herşey çok güzel gidiyordu ama malesef emanetimi koruyamadımmmmsenağlama
tangocum maydanozun ne buharına otur nede suyunu iç maydanoz zararlı hamılelere bol su içip bol bol idrara cık zaten enfeksıyon için dr antıbıyotıkte verıcektır gecmıs olsun