Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hepimiz Birimiz ,birimiz Hepimiz Için ................
anam coştunuz kıııı ......alt üst ettiniz siteyi vallah...burayı da karıştırırsak atacaklar bizi.. ışığı gören gelmiş ne güzel süper oldu ..kıs smiter nisan nasıl hamişlik gördünmü keseyi
konuştuk biraz önce mukoyu damı alsak buraya diye sonra vazgeçtik orda kimse kalmayınca nasılsa düşer o buraya..sürünsün biraz... yok kıs fafa burayı diyom karıştırdık ne güzel hareketlendi..
Oo Kimseler Uğramiyo Ama Yaaa Bende Binbir Geceyi Izliyorummmm Ya Bu Adam Ne Ayran Gönüllü Karisina Geri Dönecek Galibaaa Evdeki Cadi Ne Yapacak Bakalmmmm
:sm_cool:Oley Resim Koydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsırnaşık şey :sm_cool:[
ay kızlaaarr acayip bi yer burası aşşağılarda cinsellik diye bi yer var allahım koptum yaaa..valla burası herşeye açık bayıldım..istediğini yap..oraya bi girin baştan tüm başlıklara tek tek bakın zaman buldukça..
ben yatıyom kızlar yoruldum gözleri ağrıdı mutfakta az işim var sonra yatacam hadi kendinize iyi bakın lütfen kaybolmayın size çok alıştımm sizden ayrılmak istemiyorummmmm