- 7 Ocak 2016
- 164
- 66
-
- Konu Sahibi _Karlar_Kralicesi_
Merhaba sevgili kk
Not: oncelikle amacım polemik yaratmak değil. Sadece okumanızı rica ediyorum yorum degil.
Siteyi uzun zamandır takipteyim
Kendi dertlerimle de ilgili konuştum sizlerle yorumlar yaptiniz teşekkürler..
Özellikle bdv de dikkatimi çeken şey şu
Hepimizi birine doluyuz kırgınız bir konuda çaresiz ki burdayız
Yakınlarımıza anlatamıyoruz belki çekindigimizden belki ne düşünecek hakkımda belki.. belkiler uzar
Ama hepimizin ortak noktası DOLUYUZ!
içimizi döküyoruz. Rahatlıyoruz.. hiç tanımadığımız o kişiden gelen cümlelere ihtiyaç halindeyiz.
Ama üzüldüğüm nokta şu
Evet ben de eşimle ilgili sorunlardan bahsettim sizlere burası BirDerdimVar
BirMutlulugumVar değil malesef belki de olmalı. .
Hepimizin içinde birikenler var kv kp komşu eş..
Kendi etrafımıza tahammulsuzlugumuzden mi bu kadar netiz??
Boşan, babaevine dön, dava aç vs..
Hiç birimizin mi yok güzel anısı tüm gemileri yakmadan önce sakince karar vermeye?? Hayatımız bu kadar anlık karar vermek için bir o kadar basit mi??
Buraya herkes içini dökmeye geliyor ve biz insanların sadece kötü anılarını tek yönlü olarak dinliyoruz... bazen olay tavşan ve dağ misali olabiliyor.
Elbette herkes tecrübesince konuşuyor ama LÜTFEN soruna bu kadar odaklıyken konu sahipleri, gaz vermek yerine onların hayatlarını sorgulamalarına yardımcı olmalıyız diye düşünüyorum.
Sabırla okuduysaniz ne mutlu.
İyi geceler
*Mune yazım biraz burada kalabilir mi teşekkürler
Beşbindörtyüzatmışyedinci olağan herkese boşan demeyin ana fikirli konumuza hoşgeldiniz...
Usenmemis yaziyla yazmis 5467 yi :)Beşbindörtyüzatmışyedinci olağan herkese boşan demeyin ana fikirli konumuza hoşgeldiniz...
Muge inanir misin tam bir gorumce sevdalisiyken olay gorumce fobiklesmelerine dondu is bende.Ben ilk foruma takılmaya başladığım zamanlar herkese "yavrum sabret iyi yönlerini gör kocandır o senin" minvalinde anane ruhlu yorumlarda bulunuyordum, e bir ki, hep aynı ve şaka gibi şeyleri okuyunca insan "boşan madem aa" ya bağlıyor.
Demek ki neymiş çok bdv de takılmamak gerekmiş
Sephora seni 5467yi yaziyla yazdigin icin ustun bdv odulune layik gorduk.Beşbindörtyüzatmışyedinci olağan herkese boşan demeyin ana fikirli konumuza hoşgeldiniz...
Öncelikle bu şekilde konu açmak yasak sanıyorum.Daha önce denk gelmedim böyle bir konuya tekrarsa k.bakmayın
ancak amacim polemik değil hatırlatmak
Sephora seni 5467yi yaziyla yazdigin icin ustun bdv odulune layik gorduk.
Ne dersin. Bi toren duzenleyelim mi?
Muge inanir misin tam bir gorumce sevdalisiyken olay gorumce fobiklesmelerine dondu is bende.
Kamu spotu: Fazla bdv kv kp gorumce kaynana kaynata kayinatır kayınfakır fobiklerine sebebiyet veriyor.
Bizden masumiyetimizi çaldilar muge.
Yalniz degilsin. Gecen babam 3 kilo domates almis. Annem niye 2 kilo almadin ben sana 2 kilo al demedim mi dedi. Bi tartismadir suruyorAynen kuzu yaa ahahahah
Bir de varya ben kendimi arada normaldede bdv de akıl verirken nasılsam öyle buluyorum kendimi milletin yüzüne ele dümdük söylüyorum gitsin sorada anaa ne dedim la oluyorum ahahha
Sephoraya yazilan tum banlar benim hesaba yazilsin arkadaslar.Ahaha olur, beni bu günlere getiren ve geyikten banlanmamı sağlayan arkadaşlara da teşekkür konuşması yazayım barik
Yalniz degilsin. Gecen babam 3 kilo domates almis. Annem niye 2 kilo almadin ben sana 2 kilo al demedim mi dedi.
Bende ayni "dumdukluk"le "iletisim probleminiz var bence bosanin dedim. Forum agzi amele seyi gibi. Yapisti mi gitmiyor
Öncelikle bu şekilde konu açmak yasak sanıyorum.Mune gelince bi bakar.
Burda ben kimsenin gereksiz yere boşan dediğini görmedim. Ama kusura bakmayın kocam beni dövüyor, maaş kartımı alıyor, başka kadınlarla takılıyor, benimle bilmemkaç yıldır sevişmiyor diyen kadına da kocandır dizini kır otur diyemem ben.