- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
- Konu Sahibi _Karlar_Kralicesi_
Sephoraya yazilan tum banlar benim hesaba yazilsin arkadaslar.
Ovvv bak bu kadarını beklemiyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sephoraya yazilan tum banlar benim hesaba yazilsin arkadaslar.
Ama garip bi sekilde family kayinlar hususunda ustalasiliyor.Anne baba şok desene bizim kıza noldu
Ben forumda da güzin ablaya bağlıyorum o yüzden gerçektede hemen bir akıl satmalar çok bilmiş bilmiş konuşmalar aboovvv
Ben de alenen görülen sorunlardan siddet maas karti asagilama gibi bahsetmiyorum
Bazı konularda otur düşün al karşına konuş demek yerine bu adam da çekilecek dert değil diyoruz ya hani gibi gibi
Ama garip bi sekilde family kayinlar hususunda ustalasiliyor.
Misal eltin seni vatsaptan engellese, kv bileziklerini almak istese, gorumce denilen yellov ceyiz alisverisinde problem cikarsa o toyluk olur mu bizde?
Hemen "Ne oluyoruz aluminyum" demez misin Muge. Ise de yariyor mugecim
Bende bi arkadas minvalinde anlatiyordum ama artik millet uyandi. Zira 22 yasindayim efendi efendi evde butun gun ders calisiyorumAhahaha aynen aynen bazen mesela burdaki bir olaydan alıntılama yapıyorum bir arkadaş diye, hakkaten işe yarıyor kuzucum :)
Yalnız bir arkadaş diye bak ahahahha
Bende bi arkadas minvalinde anlatiyordum ama artik millet uyandi. Zira 22 yasindayim efendi efendi evde butun gun ders calisiyorum
Nerden bulsun beni bu kadar kayinli kaynatali arkadaslar
Artk itiraf ettim. Kk da yaziyorum dedim.
Muştali adamla karisi mi?İşte demiyoruz, en azından ben demiyorum yani.
Çok da denk gelmedim burda ufak tefek şeylere boşan diyenlere.
Ama bak dünden bugüne süren bir konu var, hatunun eski konularına baktım adam manyak, hatun şımarık bebe. Aklı başında hiç bir kadın bırak o adamla evli kalmayı sokakta yanından geçmez, korkar. Ona bile boşan demedim, ki bence boşanması lazım.
Muştali adamla karisi mi?
Zaten bi cahil cesareti evleneyim dedim Muge. Dugunden 1 gun once evlenmem gerektigini anladim. Dugunu sabote ettim. Dugunden kactim. Egitim hayatimla ugrasiuorum simdiAyy ne güzel ne gençsinn keşke benim ossa
Yaşının dersinin kıymetini bil kuzu bak buralar kaynana çileli
kk diyince ne diyolar?
Nikini konu basliklarini tam hatirlamiyorum metalcim. P ile basliyordu sanki niki ama bilemiyorum.
Zaten bi cahil cesareti evleneyim dedim Muge. Dugunden 1 gun once evlenmem gerektigini anladim. Dugunu sabote ettim. Dugunden kactim. Egitim hayatimla ugrasiuorum simdi
Ohhhh mis gibi manyak kayinlarla ugrasmak yerine hayati problemsiz yasiyorum. Ailem tarafindan saglan bi sevgiyle kucaklaniyorum.
Lanet olasi federaller umrumda dahi degil.
Bazen benim icin endiseleniyorlar. Uzulmeni istemiyoruz diyorlar o kadar. Cunku manyak nisanlim sinir sistemimi cokerttigi icin 6 ay antidepresanlar kullandim.
Uzun zamandir kullanmiyorum. Cok iyiyim. Hayat enerjim geldi yemin ederim. Sinmisim sonmusum rezil bi haldeymisim.Valla ben o konunu okudum ve seni çılgınlarcasına alkışladım burda çok taktir ettim.
Hayata bir kere geliyoruz ve onu da değmeyecek insanlar uğruna aptalca yaşamanın alemi yok.
Üzülme tabiiki İlaç kullanıyor musun şu anda?
Uzun zamandir kullanmiyorum. Cok iyiyim. Hayat enerjim geldi yemin ederim. Sinmisim sonmusum rezil bi haldeymisim.
Eski konularimi okuyorum da bu kiz kim diyorum.
Ahahahah ilahi muge. Keske etrafimdaki bi iki kiseye senin dnalardan enjekte ediversem.Zeholl burası kastı msn var mı ?
Dur sana mesaj atayım. başlık baya bizim mekana döndü yoksa