• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi hepatitin ikinci aşısı bebeğin neresinden yapılıyor?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Bu gün 1 ayımız ve hepatit ikinci aşı vurulacak, nereden yapılıyor bacaktan mı koldan mı?
Şu hani kolda iz bırakan aşı var ya o bu aşımı oluyor, ayrıca bu aşıdan sonra bebekte ateş falan çıkıyormu, ne yapıyorsunuz bu durumda hazırlıklı olayım.

Bacaktan yapılıyor,bizde ateş yapmadı ama tabi bebekten bebeğe değişiyor. Kolda iz bırakan aşı verem aşısı ona daha vaktiniz var. Hepatit 3. doz,karma aşı 1. doz ve verem 1. doz birlikte olacak.

iki bacağa ve kola yapılıyo canım 2. ay dolunca bu karma aşılar. kola iz yapan verem aşısı. bizim bir ay sonra çıktı iz.

Bacaktan yapılıyor canım bizde ateş olmamıştı ama genelde ateş olmuyormuş artık her seferinde soruyordum ben ateş olmaz diyorlardı sadece 1. yaş aşısında ateş olabilir demişti ondada olmadı şükür

benim kizim dogdugundan beri 4 asi oldu hepsini de iki dizinden yaptilar.bugunku sonuncuymus.turkiye de koldan mi yapiyorlar?

Back