- 5 Ağustos 2020
- 694
- 240
- 23
- 23
- Konu Sahibi denizzz5900
-
Oncelikle gecmis olsun canım.Hepatit c tedavi edilmesi gereken ciddi bir karaciğer hastalığı.İlerlemesi durumunda siroza kadar gidiyor.Oncelikle tedavini olmalısın gebeliginde sorun cıkarır.Gebelik tedavisinden once hepatit c tedavisine yogunlas derim.Bir de marankinin karaciğer icin kürleri var.Ben yapip cok faydasını görmüstüm hepatit c icin bitkisel kürler denemeni öneririm.Merhaba kızlar bende hepatit C çıktı ve kadın Doğum doktorum doktora görünmemi istedi ve beni âdetin üçüncü günü çağırdı gittim tedavi edecekmi doktor seni dedi Ben de evet tedavi olacağımı söyledim oda o zaman ben sana tedavi uygulamam dedi ve beni gönderdi ben de doktora gittim bir daha Tahlil sonuçlarımı almaya enfeksiyon bölümüne ama şu an tedaviye gerek olmadığını söylediler sizce bir daha kadın doğum doktoruma gideyim mi çünkü beni başındansalar gibi kaldı hep yaşın genç diye geçiştirdi O zaman yaşım gençse Ve bir sorun yoksa neden tedavi uygulayacağını söyledi bana tabi ben de kabul edersem tedaviyi sizce ne yapmalıyım
Ama tedaviyi gerek görmedi bende bilemedim ne yapacağımıOncelikle gecmis olsun canım.Hepatit c tedavi edilmesi gereken ciddi bir karaciğer hastalığı.İlerlemesi durumunda siroza kadar gidiyor.Oncelikle tedavini olmalısın gebeliginde sorun cıkarır.Gebelik tedavisinden once hepatit c tedavisine yogunlas derim.Bir de marankinin karaciğer icin kürleri var.Ben yapip cok faydasını görmüstüm hepatit c icin bitkisel kürler denemeni öneririm.
20 ama yani yaş onu ilgilendirmiyor sonuçta illa 30 40 yaşındamı olmam lazımKaç yasında sın ki.
Kadın dogum doktorun hepatit tedavisi olacagin icin gebelik tedavisini ertelemis sanirim.Durum tekrar değerlendirmesi icin sorabilirsin o zamanAma tedaviyi gerek görmedi bende bilemedim ne yapacağımı
Aynen bende gitmek istiyorum bidaha başından salar diye korkuyorum bilmiyorum bellide bana öyle geldiKadın dogum doktorun hepatit tedavisi olacagin icin gebelik tedavisini ertelemis sanirim.Durum tekrar değerlendirmesi icin sorabilirsin o zaman
Sen git canım yeniden.Ama bitkisel kür de bak derimAynen bende gitmek istiyorum bidaha başından salar diye korkuyorum bilmiyorum bellide bana öyle geldi
Benim anlamadığım şu hepatit C pozitif çıktı beni çağırdılar gel işte karaciğere bakcaz diye tedavisi var diye ama hiçbişey yapmadılar varda pozitif çıkmışsa neden tedavi etmiyorlarSen git canım yeniden.Ama bitkisel kür de bak derim
Bende de hepatit b vardı.B de tedavi yok ,ama c de var.Simdi doktor bakmıs gerek yok demis ama yerinde olsam ben baska doktora da giderimBenim anlamadığım şu hepatit C pozitif çıktı beni çağırdılar gel işte karaciğere bakcaz diye tedavisi var diye ama hiçbişey yapmadılar varda pozitif çıkmışsa neden tedavi etmiyorlar
Yani şuan gerek yok dedş 3 ay sonra tekrar çağırdı sonucumda tip saptanamadı çıkmışBende de hepatit b vardı.B de tedavi yok ,ama c de var.Simdi doktor bakmıs gerek yok demis ama yerinde olsam ben baska doktora da giderim
Kadın dogumcuya durumu izah edersen belki gebelik tedavisine baslar?Yani şuan gerek yok dedş 3 ay sonra tekrar çağırdı sonucumda tip saptanamadı çıkmış
Aynen öyle yapıcamKadın dogumcuya durumu izah edersen belki gebelik tedavisine baslar?
Bence bir doktora daha gidin, ne yazık ki bazı doktorlar ihmalkar davranabiliyor.Merhaba kızlar bende hepatit C çıktı ve kadın Doğum doktorum doktora görünmemi istedi ve beni âdetin üçüncü günü çağırdı gittim tedavi edecekmi doktor seni dedi Ben de evet tedavi olacağımı söyledim oda o zaman ben sana tedavi uygulamam dedi ve beni gönderdi ben de doktora gittim bir daha Tahlil sonuçlarımı almaya enfeksiyon bölümüne ama şu an tedaviye gerek olmadığını söylediler sizce bir daha kadın doğum doktoruma gideyim mi çünkü beni başındansalar gibi kaldı hep yaşın genç diye geçiştirdi O zaman yaşım gençse Ve bir sorun yoksa neden tedavi uygulayacağını söyledi bana tabi ben de kabul edersem tedaviyi sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?