Daha önce aşı yaptırmışsınız sanırım antikorunuz yüksek bağışıklığınız var virüse karşı, korkulacak bir durum yok merak etmeyin ama yine de bir doktorla da görüşün mutlaka
Anti hbs (mikropartikul immun assay- MEIA veya benzeri )Anti-Hbs pozitif mi yazıyor? Eğer böyleyse hepatit b virüsüne karşı antikorunuz yani bağışıklığınız var demektir.
Hiç hatırlamıyorum bu konuda aşı yaptırdığımıDaha önce aşı yaptırmışsınız sanırım antikorunuz yüksek bağışıklığınız var virüse karşı, korkulacak bir durum yok merak etmeyin ama yine de bir doktorla da görüşün mutlaka
Çok teşekkür ederim referans dışı çıkması beni tedirgin etti anlamadım yanlışlık mi var acabaBagisikliliginiZ var yani yüksek hepatit pozitif değilsiniz antikor değeriniz de yüksek içinizi rahat olsun
sonucu resim olarak da attım sade bu sonuç böyle. Bazı arkadaşlar yok bisey demiş içime su serpiliyorHbs Ag bakıldı mı?
Bir şey varsa pozitif yazar. Sizde virüs değil, virüse karşı vücudunuzun oluşturduğu savunma molekülleri üretilmiş. Bağışıklığınız var demek pozitif olması. Öyle diyeyim.sonucu resim olarak da attım sade bu sonuç böyle. Bazı arkadaşlar yok bisey demiş içime su serpiliyor
Referans dışı demesi pozitif demesi korkuttu bilmediğimden belki de bu hastalık olunca negatif mi pozitif mi yazar
Yaa öyle mi gece gece öyle rahatlattiniz ki rabbim de sizi en güzel şekilde isteğinize karşı mutlu etsin .Hbs Ag bakıldı mı? Muhtemelen o negatiftir. Virüs yok demek. Siz vaktinde aşı olmuşsunuzdur. Muhtemelen çocukluk aşılarınız tamdır. Antikor bu kadar süre kalır mı bilmiyorum ama. Diğer ihtimal de vaktinde hastalığı geçirmişsiniz ve bağışıklığınız oluşmuş. Şu anda hasta değilsiniz ama.
AminYaa öyle mi gece gece öyle rahatlattiniz ki rabbim de sizi en güzel şekilde isteğinize karşı mutlu etsin .
E-nabız sisteminde negatif olması için referans aralığı tanımlı. Yüksek çıkınca referans dışında diye uyarı veriyor. Her zaman kötü bir şey değil.Son bisey de sorsam rica etsem. Referans dışı neden demiş ki genelde kötü sayiliyor ya bunlar .
Birde çocukluk dışında ası olmadım bu konuda doğum yaptım sezeryan o süreçte mi olupda geçti bilemiyorum
Referans dışı değil ki, Referans aralığı 0,9 - 99, sizinki 70.19Çok teşekkür ederim referans dışı çıkması beni tedirgin etti anlamadım yanlışlık mi var acaba
0 - 9,99Referans dışı değil ki, Referans aralığı 0,9 - 99, sizinki 70.19
99 büyüktür 70.19.
Teşekkürler düzelttiğiniz için, yanlış bakmışım.0 - 9,99
Öyle yazıyor da resim var görebilirseniz kırmızı ekran çıkmış bide normalde yeşil tik normal değer yazar ya ona takildimReferans dışı değil ki, Referans aralığı 0,9 - 99, sizinki 70.19
99 büyüktür 70.19.
Onu bilmiyordum teşekkürlerAmin
E-nabız sisteminde negatif olması için referans aralığı tanımlı. Yüksek çıkınca referans dışında diye uyarı veriyor. Her zaman kötü bir şey değil.
Teşekkür ederim çok sağolun ❤Hepatit B hastası değilsiniz antikorunuz var..Ya geçirmişsiniz ya da aşı ile bağışıksınız korkmanıza gerek yok..Referans dışı çıkması sorun değil bu değerde