Hepatit b bize de bulaşır mı? 🙁

ebrul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
52
14
288
İstanbul
Merhaba arkadaşlar işyerimiz de bir arkadaşım hepatit b taşıyıcı olduğunu söyledi. Bildiğimiz gibi bulaşıcı bir hastalık benim gibi durum da olan varmı bana yardımcı olur musunuz? Bize bulaşır mı? Ne yapmamız gerekiyor? Şimdiden teşekkürler

Taşıyıcıyım.
7 yıldır çalıştığım iş yerimde,
10 yıllık evliliğimde,
29 yıllık hayatımda kimse benden hastalık kapmadı.

Geçin bunları,boş yere telaş yapıp karşınızdaki insana kendini vebalı gibi hissettirmeyin!

Bende taşıyıcım ,

Ölümcük hastalık taşımıyoruz korkmayın. aynı kaşıktan yemiyosanız, size geçeceği bi duruma müsaade etmiyorsanız (aynı diş fırçası, cinsel ilişiki vs. )korkmayın öldürmez. Vebalı değiliz biz :)

Tabiki de hissettirmiyorum ve başkasına da söylemedim iş yerimde sadece nasıl bir önlem alınabilir diye sordum lütfen kızmayın

Ayrıca öyle hissettirip hissettirdiğimi bilmeden de yargılamayın lütfen. Kimseyi tanımadan da peşin hükümde bulunmayın. Tamam haklısınız ama ben öyle bir insan değilim. Burdaki insanlar çok önyargılı ve acımasız!

Selam lutfen bir cavab yazin..yakinlarimdan biri hepatit b ve erkek dun kan testi yapilmiş ve virusunun qalxdigi soylenilmiş yani artmiş...ve doktoru soylemişki (hepatit d)den analiz versin acaba virus artmiş deye hepatit dyede bulaşa bilirmi..ve neden artmiş sizce..sizdede hec artim oldumu...

Cinsel ilişki ile veya kan yolu ile bulaşır. Size bulaşacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…