Hep yalnızım, niye böyleyim anlamadım gitti

Sanal alemde insanlar sana değer verse ne olcak vermese ne olucak dediğin yere bende üyeyim bir kere girdim yalnız
Bir daha girip bakmak bile gelmedi içimden ...
Oralardan medet ummak saçma:S

Çokmu faydalı sanki sana ne katıyo ne verebiliyo ki o siteler

Mesajı falan boşverde şu yarışmaya başvur bizde oy atarız sana

11.30 da kalkmak mı

Ciddi ciddi 11.30 dimi bu, hani şu bildiğimiz 11.30

E kalkmasaydın be şekerim, nasılsa gün bitti.

Uluslararası İlişkiler okuyorum 3. sınıfa geçtim bi yıl hazırlık okudum o yüzden işte 4. yılımo lacak üniversitede.Evet iş hayatına atılacağım.yok ben gezmeyi seviyorum ama tek başıma gezmeyi değil bi de gezersem sevdiğim insanlarla gezmek istiyorum diğer insanlarla çok sıkıcı ve çekilmez oluyor bi de dükkan avm gezmeyi sevmiyorum doğa yürüyüşlerini seviyorum ben oturduğumuz yerde yaz tatilinde hergün 1 saat yürüyüş yaparım.Çıkmadım mı arkadaşlarla kafeye gittik hem de kaç defa çıktım ama sohbet açmıyor sıkılıyorum sonra o ortamdan döndüğümde pişman oluyorum çünkü gittiğim yerden hem keyif almamış hem de vaktimi boşa geçirmiş oluyorum iş bulup çalışabilirdim ama zaten iki ay burada değildim sonra araya ramazan girdi ee zaten okulların açılmasına da bi ay kaldı nakarada olsaydım boş durmazdım staj yapardım kurslara giderdim nasılsa vakit bol.

cecenn doğru diyosun ama ne bileyim sanal da olsa tanıdığım insanların olmasını istiyorum bu sorunumu oraya da yazabiliridm ama oradakileri fazla samimi bulmuyorum buradaki bayanlar çok daha iyi gözüm yaşardı duygulandım teşekkür ederim(o için) düşünmen yeter.

11.30 da kalkmak mı

Ciddi ciddi 11.30 dimi bu, hani şu bildiğimiz 11.30

E kalkmasaydın be şekerim, nasılsa gün bitti.
kiz o kadar yazinin arasindan bunami takildin

anladim sanirim cevrendeki arkadaslarinda kafa dengin degil...is hayatina atilinca hersey yoluna girer INSALLAH...ama kendini internette cok sarma gercekten samimi soyluyorum binbir cesit insan...anlamadigim simdi okulun bittimi bitmedimi memlekerindemisin ankaraya gidecekmisin :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzum yaz tatilindeyim bırak da tatilde geç kalkayım okul hayatım hep böyle oldu hiç kafa dengi arkadaşım olmadı şu anda ne ilkokulda ne liseden ne üniversiteden öyle samimi olduğum birisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…