Hep yalnızım, niye böyleyim anlamadım gitti

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Herkese merhaba;
Bugün kalktım saat 11 buçukta çok güzel bir gün dedim içimden zaten her zaman böyle kalkıyorum umutla,sevinçle.Günler hep birbirinin aynısı geçiyor hiçbirşey yapmıyorum internetin başında oturuyorum.Kafamda yapacağım ama sürekli ertelediğim bişeyler var elimi bi türlü erdiremiyorum o işlere.İşte ingilizce çalışacağım hergün erteliyorum sesim güzel o ses türkiye yarışmasına başvursam mı başvurmasam mı diye düşünüyorum ben de ocesaret var mı sesim güzel ama seçtiler elemlerden geçtim yarışmaya çağırdılar nasıl giderim nasıl sahneye çıkarım geçeceğimi de düşünüyorum ben şarkı söylemeyi müzik dinlemeyi dans etmeyi çok seviyorum büyük bir tutkuyla insanların beni dinlemesini sanatımı izlemesini istiyorum şöhret olmak değil sesimi insanlara duyurmak böyle bir sesin de var olduğunu bilmelerini istiyorum.Yarışma formunda facebook twitter hesabı istiyolar ben ne facebooku aktif kullanıyorum ne de diğerini.Hadi elemelere gittim seçtiler sahneye çıkacak güveni kendimde bulamıyorum çünkü ben beceriksizim elimden kırk saatte iş gelmezmiş annem sürekli böyle dedi küçüklükten beri o yüzden hiç böyle iyi olduğum alanlarda kendimi gösterecek cesaretim yok bulamıyorum kendimde.Akademi türkiyeye de katılmayı düşünüyorum benden kötü sesli insanlar var orada ama onlar orada insanalra kendi müziklerini dinletiyolar.Kızlarsoruyor.com diye bi siteye bayadır üyeyim sorulara cevap veriyorum soru açıyorum sorularıma bayaa da cvp veriyolar arkadaş olarak ekliyolar ama kimse ö.m atmıyor.Kardeşim de o sitede.Ona bi sürü mesaj atma oğlan var.Bana ne kız ne erkeklerden mesaj atan olmuyor bu sitede de olmuyor.Anlayacağınız sanal alemde de gerçek hayatta da yalnızım.hep ilk adımı ben atmak zorunda mıyım?Bıktım artık.Biraz da insanlar benim ayağıma gelsin.Bense burada kendimi yiyorum.Kendimi çoook ama çoook yalnız hissediyorum.Yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzz diyebileceğim bi dostum bi arkadaşım bırakın öyle yakın olmasını öyle yalancıktan bi arayanım bile yok.Üniversite öğrencisiyim. 22 yaşındayım.Okulda da öyle konuştuğum kız erkek arkadaşlarım var ama hepsi yüzeysel öyle yakın yok.daha üniversite başlamadı iyi ki de başlamadı bunları düşününce ben kötü olmuyorum.Zaten şimdi de ağlıyorum.

sesın guzelse degerlendır cnm .sansını bır dene kaybın olmaz .ama ben bırseyı anlamadım .face de bıle aktıf kullancı degılım demıssın .kızlarsoruyor.com sıtesı ne sıtesı ? bayadır uyeyım demıssın .bu sıtenın amacı ne ve neden uyesın .merak ettım .konuyla da alakasını anlamadım

Hayatım öyle internetin başında oturupta hayatını geçirmen zaten bir hata. Bizim zamanımızda internet yoktu. Okadar eğleniyordukki. Gerçek arkadaşlarımız vardı. Sanal değil !!! Sevgililerimiz vardı bide platonik takıldıklarımız. Zaman zaman kendimi şanssız hissettiğim zamanlar oldu. Sana tavsiyem şu internet olayını abartmadan kullan. Okuldan mahalleden arkadaşlarınla takıl. En önemlisi bir sevgili edinmeye çalış. Ama internetten değil. Oturduğun şehri gez. Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbuldaysan eğer sultanahmet, bebek, ulus, üsküdar, bakırköy, ortaköy gez dolaş. Havalar soğumadan bunları yap. Eminimki iyi gelecektir.

gençlik, okul, güzel bir ses herşey var sizde. bazen böyle dönemlere giriyor insan. sıkılıyor herşeyden.dediğiniz gibi hayat bazılarına zor ve acımasız. bazı insanlarda haketten şanslılar. bazılarımızın daha çok çaba sarf etmesi gerekir. siz şimdiden bıkmışsınız ama daha yolun başındasınız. ne zorluklarla karşılaşıcaksınız. ayrıca çabalamadan birşey elde etmek imkansız. ileride belki sadece aşkınız sizin için birşeyler yapacak. henüz gerçek dostlarla karşılaşmamış olabilirsiniz. herşeye rağmen hayat güzeldir. yarışmaya katılın mutlaka. başvurduktan sonra hırslanırsınız, gidersiniz elemelere. kimler nerden nerelere gelmiş. kendinize güvenin.

Üniv bursada okudum ben ilk sene gittiğimde bir tane bile tanıdığım yoktu. takardım kulağıma kulaklığımı müzik dinleye dinleye çarşı pazar gezerdim sonra arkadaşlarımdan dhaa iyi öğrendim her ara sokağını kestirmelerini falan. ama bunu yaparkende acip keyif aldım. internet sayesinde de okul harici arkadaşlarım oldu hatta sevgilim bile oldu 4 sene çıktık. öyle böyle derken çevre genişledi 3 sene sonra arkamda bir sürü arkadaş ve dost bıraktım. ama bu bütün gün pc başında oturarak olmaz. çok yakın olmasada arkadaşlarınla gezmeye başla. 2 kere sen ararsın keyif alırlarsa onlarda 3.ye ararlar. ama ben yalnız bir insanım diye oturup yakınırsan bir adım yol kat edemezsin maalesef. hayat tümü çaba zaten sende bende herkes bişeyler için çabalıyo. sende mutlu olmak için çaba göster meyvesini mutlaka alırsın mutlaka.... (biraz uzun oldu )

http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/ site bu suzans bu sitede böyle üyeler sorular soruyo sen de cevap veriyosun sen de soru sorabilirsin zevkli bi iste yani bu sitede erkekler kızlara mesaj atıyomuş benim de kardeşim sayesinde böyle bi siteden haberim oldu oa böyle günde 3-4 defa mesaj geliyo muyuz tanışabilir miyiz diye daha bana bi tane bile mesaj gelmedi nasıl değerlendireyim baktım o ses türkiyeye bu son haftaymış elemeler için bugün de İstanbul ve Antalya elemelri varmış inşallah bitme Antalya bize yakın aslında 3.5 saat ama bugün haberim oldu.

teşekkür ederim moniccciyim gençlik,okul,güzel ses,güzel dans herşey var bu Allah vergisi yeteneklerimin de farkındayım ve kullanmak istiyorum nasıl kullanacağımı nerede geliştireceğimi de bilmiyorum küçük bir ilçede oturuyorum maalesef bunları geliştirebileceğim bi yer yok anca evde kendim ama evde de yapmıyorum.Dans ediyorum en müsait yer evin salonu millet televizyon izliyor şimdi ben naıl acıp dans edeyim şarkı söylediğimde annem beynimizi s*kiyon bütün gün diyor(bu kötü kelimeyi kullanmak istemezdim ama aynen böyle diyolar) komşular rahatsız olurmuş ben opera söylüyorum da bayaa tiz ve yüksek sesle sonr sesimi kısa kısa söylmeye başladım ve sesim köreldi imkansızlıklar yüzünden çok üzülüyorum bu duruma önceden çıktığım noktaya eskisi gibi çıkamıyorum(sesimi uzun süre kullanmadığım için ve kendimi sürekli sesim az çıksın diye kastığım için) detone oluyorum.

Sesin guzelse degerlendir yapmak istediklerini yap...
ama o bahsettigin siteye ne diye bu kadar takildin anlamadim...
ordan sana mesaj gelse ne olur gelmese ne olur...
kardesine gelmis mesajlar ne oldu basi gogemi erdi...
bi suru insan var sapigi bilmem nesi...
sen sanal aleme fazla takilmissin canim hayati biraz real de yasamaya bak...
baksana siteden ozel mesaj almiyorum die bile stres yapip dert yaniyorsun...
cocukta degilsinki diecem aklin ermiyor yada ergenlik cagin...
22 yasindasin universite okuyosun dert ettigin seye bak...
sanirim biraz cekingensin girisken ol kendine guven kendini ezik konumuna koyma...
okuldaki arkadaslarinla samimi olmaya calis bi yere gitceklerse sende git ne bileyim biraz sosyalles hersey daha guzel olur...
ama sakin su siteden ozel mesaj almiyorum yok bu siteden kimse arkadaslik daveti etmemis die takilma gercekten cok sacma...

hayatın neler getirebileceğine dair hiçbir şey bilmiyorsun.
bugün bir sürü erkekten mesaj alan kızlar sahte aşkların pençesinde sürünür ve hayatları göz yaşı içinde boğulurken senin karşına bir gün öyle birisi çıkar ki ömrünün sonuna kadar mutlu eder seni.
ne tür sorular soruyorsun anlamadım o bahsettiğin sitede. ilgilerini çekmiyor olabilir misin? yazdıkların nasıl şeyler mesela, dikkat çekici mi?
nickini mesaj at, merak ettim okuyayım bakayım yazılarına, sana da bir kaç tüyo vereyim erkeklerin dikkati nasıl çekilir.

evet ben de internetten yapmaya çlışıyorum ama olmuyor okulda 3. yılımı bitirdim 4. yılım olacak yani 3 yılda olurdu birileri sen çabalamadım mı zannediyosun hem de nasıl herhalde bu konuda bazı insanlar şanslı bazıları şanssız.

olabilir gynecologist sen de mi üyesin o siteye.Erkeklerin dikkatinin nasıl çekileceğini nereden biliyosun?

tek derdin dikkat çekememek, sana erkeklerin özel mesaj atmaması

ne tarz mesajlar atmalarını bekliyorsun

ya da gel bir yerde buluşalım tarzı mesaj atsalar gidip buluşacak mısın

tek derdin dikkat çekememek, sana erkeklerin özel mesaj atmaması

ne tarz mesajlar atmalarını bekliyorsun

ya da gel bir yerde buluşalım tarzı mesaj atsalar gidip buluşacak mısın
bahsettiğim sitede öyle olabilir benim için mesaj atan kız erkek farketmiyor sadece insnaların bana değer vermesini istiyorum buluşalım gibi mesajlar atsalar tabi ki buluşmam.

bu dediklerimi dikkate aldinmi arkadasim...biraz kendine guven biraz sosyalles...tak kulakligi kulagina ac canli muzik cik dolas...galiba ankarada okuyorsun diger konunda okudum git kizilaya gez bi suru magaza var...metronun alti var ne bileyim gezecek yer cok hayata neseli bak insanlar saten yanasir sana ama sen ne kadar icine kapanirsan o kadarda strese girersin ve yanliz kalirsin...

tweetysale Ankara'da okuyorum ama yaz tatilinde Ankara'da değilim küçük bi ilçede oturuyoruz biz ve ben Ankara'dayken de kızılaya çıkmayı sevmiyorum mağaza mağaza dükkan dükkan dolaşmayı hiçbi değişiklik yok ki kızılay da sıkıyo bi zamandan sonra yapmadım mı zannediyosun çoğu avmye gitmişimdir can sıkıntısından hepsi birbirinin aynı.

gerçekten 22 yaşında bir üniversitelimisin:26:

düşünce tarzınız ve davranışlarınız çok çocukça

canim sen hangi bolumu okuyorsun bi mahsuru yoksa merak ettim...yaz bitti dersler baslamadimi...okul bitince is hayatina atilacaksin yani o ilcenin disina cikacaksin sanirim...hersey ayni olabilir yanliz basina oldugun icinde sklabilirsin...ama sen gezmeyi sevmiyorsun demekki sana skici geliyor...biraz arkadaslarina yanassan okuldaki biraz samimiyet kurmaya calissan bos zamanlarinizda gidip bi kafede eglenseniz ne bileyim gezin dolasin yani bowling oynamaya gidin...sinemaya bi suru lunapark var...senin biraz sosyalesmen lazim canim surekli internette takilmaktan disarda gezmeyi sevmiyorsun...yada part time bi is bulup calissan nasil olur oyle bi sansin varmi degisiklik olur senin acindan:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…