• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep sola mı yatıyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Kızlar sol yanım çürüdü 😂 bacagim kalcam cok ağrıyor sağa yatıyorum bebegim birden cok hareket etmeye veya hıçkırmaya başlıyor acaba rahatsiz mi oluyor diye korkuyorum sola dönüyorum yine. Siz hep sol tarafa dönük yatabiliyor musunuz? Geceleri uyandigimda çoğunlukla sırt üstü uyanıyorum ve belim ağrımış ve bir sey oldu mu korkusuyla

Bir cok uzman görüşü nasıl rahat edersiniz öyle yatın ama sırt üstü kan akışını yavaşlatıyor bilginiz olsun bende çok sırt üstü yatıyorum 😥

Sola yatmaktan kulagım iltihaplandı dişim agırıyo her yerim sızlıyor ama sola yatıyorum direniyorum 😂

Evet sola kuzum. Sırt üstü yatmamam gerektiğini 2 gün önce kadın doğumcum söyledi. Tansiyonun düşer dedi. Yüz üstü zaten mümkün değil. En çok sola tutuldukça da sağa. Sağ bacaktan önemli damarlar geçtiği için baskı olmaması açısından en çok sola deniyor. Sol yanım çürük ama bende direniyorum.

Genellikle sol ama ağrın olduğunda sağa da yatabilirsin tabi uzun saatler olmamak kaydıyla ben hamileyken sağa da yattım çenet kemiklerimin ağrısına dayanamıyordum. Sırt üstü fazla yatma derim 2-3 dk falan yat yatacaksan da .

Ben yan yatarken rahat edemiyordum son aylar sırtıma iki yastik koyup hafif oturur pozisyonda sırt üstü yatıyordum.. oturur pozisyonda olduğum için bir sıkıntı yaşamadım..

Ben de solda uykuya dalmaya çalışıyorum ve uyuyorum ama uyanınca ya sağda ya da sırt üstü yatmış şekilde buluyorum kendimi.
Ya o kadar çok ayrıntı var ki hangisine dikkat edeceğiz iyice kafayı sıyırdım ben.
Eskiden ne güzelmiş annelerimizin döneminde,onlar hiçbirşey bilmeden dünyaya gelmişiz, ultrason bile yokmuş, annem doktora gittiğinde kalp atışı dinletilirmiş o kadar.
Ben artık eski kafa düşünmek istiyorum; annelerimiz hep sola mı yattı, illaki omega3 mü tüketti.. Bunun gibi birçok şey..

Herşeyi bilmek, araştırma için fırsatlarımızın olması gerginlik yaratıyor bizde. Kendimizi bi salsak daha huzurlu hamilelik geçireceğiz aslında..

Ben 32. Haftadayım şuan yatma konusunda çok sordum doktoruma oda nasıl rahat ediyorsan o tarafa doğru yat zaten Bebek rahat edemediğinde seni rahatsız eder sen ona göre pozisyon alırsın demişti zaten hafta ilerledikçe sol ve sağa yatmakta baya zorluk oluşturuyor inşallah hayırla kucağımıza alırız

Bir cok uzman görüşü nasıl rahat edersiniz öyle yatın ama sırt üstü kan akışını yavaşlatıyor bilginiz olsun bende çok sırt üstü yatıyorum 😥
Sırt üstü bilerek yatmiyorum gece kendi kendimedonuyomusum. Esim uyandiriyo ve canımın cook yandigini fark ediyorum kalktıgımda. Karnim cok agriyo sırt üstü yatarken niye dönüyorum acı çekerken anlamıyorum

Evet sola kuzum. Sırt üstü yatmamam gerektiğini 2 gün önce kadın doğumcum söyledi. Tansiyonun düşer dedi. Yüz üstü zaten mümkün değil. En çok sola tutuldukça da sağa. Sağ bacaktan önemli damarlar geçtiği için baskı olmaması açısından en çok sola deniyor. Sol yanım çürük ama bende direniyorum.
Artik sol çok zor geliyor arada sağa yatıyorum. Sanki daga cok hareket ediyor saga yatinca korkup dönüyorum hemen😂

Kızlar sol yanım çürüdü 😂 bacagim kalcam cok ağrıyor sağa yatıyorum bebegim birden cok hareket etmeye veya hıçkırmaya başlıyor acaba rahatsiz mi oluyor diye korkuyorum sola dönüyorum yine. Siz hep sol tarafa dönük yatabiliyor musunuz? Geceleri uyandigimda çoğunlukla sırt üstü uyanıyorum ve belim ağrımış ve bir sey oldu mu korkusuyla
İlk 4 ay yüzüstü bile yattım, şimdi de sağ ya da sol. Sırt üstü yatamıyorum baskı oluyor.

Genellikle sol ama ağrın olduğunda sağa da yatabilirsin tabi uzun saatler olmamak kaydıyla ben hamileyken sağa da yattım çenet kemiklerimin ağrısına dayanamıyordum. Sırt üstü fazla yatma derim 2-3 dk falan yat yatacaksan da .
Sırt üstü canim yaniyo zatenn. Arada sağa yatıyorum hemen korkup dönüyorum. Ben de agriya dayanamiyorum:((

Ben 32. Haftadayım şuan yatma konusunda çok sordum doktoruma oda nasıl rahat ediyorsan o tarafa doğru yat zaten Bebek rahat edemediğinde seni rahatsız eder sen ona göre pozisyon alırsın demişti zaten hafta ilerledikçe sol ve sağa yatmakta baya zorluk oluşturuyor inşallah hayırla kucağımıza alırız
Valla sağa yattigimda normal hareket ediyo rahatsız edip döndürecek kadar değil. Sirt ustu yatinca coook agrim oluyo yatamiyorum onu da fark etmiyorum eşim kaldirmazsa

Back
X