hep mutlu ol canım benim

boncuklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
664
0
96
40
Diğer
nazlımeleğin doğumgünü bugün arkadaşlar.canım doğumgünün kutlu olsun.hep mutlu ol kuzucuklarınla beraber...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ismi çook güzelmiş. çok anlamlı Nazlı Melek...

nica mutlu yıllara.. sağlıklı sevgi dolu huzurlu yollara inşallah canım..

K.K. teyzelerin kocaman öpüyor senii... a.s.

ismi çook güzelmiş. çok anlamlı Nazlı Melek...

nica mutlu yıllara.. sağlıklı sevgi dolu huzurlu yollara inşallah canım..

K.K. teyzelerin kocaman öpüyor senii... a.s.

canım sağol
yanlız nazlımelek burdan bır arkadaşım.burda tanıştık.ıyı dıleklerın için tekrar teşekürler.opuyorumnanaktan

canım sağol
yanlız nazlımelek burdan bır arkadaşım.burda tanıştık.ıyı dıleklerın için tekrar teşekürler.opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben avatarınızda ki bebek sanmıştım :kedi:

neyse arkadasınız içinde geçerli sözlerim. sadece KK. teyzesi değilim o kadar aklinialirimsmile

arkadaslığınız daim olsuna.s.

teşekkür ederiz canım aradaşımla farklı illerdeydık.şuan aynı yerdeyız.eşler aynı meslek grubundan.tayınlerı bızım bulunduğumuz yere çıktı.bu da çok sevındırıcı olduhihoyyythihoyyyt kısmetse bugun görüşeceğiz..ben arkadaşıma gıdeceğimalkisalkisalkis ılk görüşme olcakopuyorumnanaktan

boncuğım çok sağol teşekkür ederim ya nasıl mutlu oldum anlatamam..:))
çoooooook öptüm arkadaşım seniiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.

sedoşum, gülizim sizlerede teşekkürler...erca canım sanada teşekkürler..:))

Doğum günü kutlu olsun.
Nice güzel yaşlara inş.
Arkadaşlığınız daim olsun inş.

rica ederim tatlım bende mutlu olmana çok sevindimopuyorumnanaktan
ayrıca bugün için çok teşekür ederim.çok güzel bir gündü benim için seni tanımak çok güzel arkadaşım.iyice yorduk seni.en kısa zamanda ben beklıyorum artıkzemuszemusopuyorumnanaktan

Doğum günü kutlu olsun.
Nice güzel yaşlara inş.
Arkadaşlığınız daim olsun inş.
tweşekkür ederim canım sağolasın...a.s.
tatlım benim içinde güzel bir gündü.. ama kısa sürdü be yaaaa..:)) yorgunluğumda olmadı severek yaptım gerisi kuzularımın herzamanki durumları yani...ayrıca o minik şirineyede doyamadım.. eşime dedim resmini çekseydin sende diyor unutmuşum ama bir dahakine artık...
nazlı melek iyiki doğmuş du öpeyim yanaklarından kaydirigubbakcemile3

canım sağolll :))

aynı kanıdayız tatlım.zaman çabuk geçti valla bende anlamadım.ama kuzular seni çok koşturuyor canım Allah yardımcın olsun.gerçi benım mınık cadımıda gördün senınkılerden farkı yok.bugun çektiğim resimleri gönderirim ben sanaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…