Hep melankolik koca

Umarim bu sekilde olur. Cunku inanin artik bende depresyona girecem.

Ayyy aynı benim kocam aynııı tatile gittigimize bile pişman olurum 6 yıl oldu ikinci cocuktan sonra hafif bi canlanma var ama benide kendine benzetti ne gezmeden ne alışverişten ne tatilden zevk alır oldum dışarı çıkıyoruz geZmeye yarım saat sonra ben hadi ewimize gidelim diyorummm yaa bennnn içeri girmeyen bennnn...bi bayan alış veriş yapmak istemezmi hiç yaaa maaş olece cüzdanda dururrr

Hayir ama her evin ayri kurallari vardir. Evlendigimizden beri direttigim tek kural yemege beraber oturur beraber kalkariz. Ilk zamanlar bunu yapsada son zamanlarda bunu hoc yapmiyor.
ceket asma yeri? bizim dolabimuz var oraya as demek? oyun oynama yasini gectin! buyu artik artik?! cok cok kirici! ??peki bunlar kurala girmior mu? senin istemedigin seyleri bu adam kendi istior diye evinde yapamayacak mi?
askeriyede gibi emir vererek birseyleri yaptiriorssn adama daralmistir.
evde rahat edemeyecekse nerde edeceksiniz. esnek ol birak ceket orada kalsin.
yani baska tartisacaginiz probl. yoksa bu adam senden neden sıkılsin?

Hayir boyle degildi bende şoktayim yoksa neden dert yanayim ?
bence senin ve adamin evlilik hayalleriniz tarziniz uyusmamis. sevgililik farkli -evlilik cok farkli...erken de evlenmissiniz. daha kadin- adam olmadan evlenirseniz bu mutsuzluklari yasarsiniz...

Yıllardır depresyonda olma diye birşey var ama mutlu bir evlilik varken daha iyi olmaz mı insan diye düşünüyorum.Ben evlenip mutlu olsam düzelirim biraz.Biraz çünkü çok uzun zamanlar acı ve depresyon çektim.Eskisi gibi olacapımı sanmıyorum

Ay tipik depresyon.Bu mizacta insanlar olabilir.Ama depresyon böyle birşey.Şahsen beni ençok bu üzüyor.
Var kendi arkadaslariyla da iyiyim aramiz iyi yani. Geliyor arkadasi arada komik bir cocuk o da benim gbi guldurmeyi seviyor. Surekli espri yapiyor guzel seylerden bahsediyor. Ama bizimki ayni hehe diye güluyor bitti. Hayat belirtisi yok.

Uzman desteği almalı eşiniz. Önce siz gidin terapiste, bu sıkıntılarını paylaşın, o en doğru şekilde yönlendirecektir sizi. Eşinizin de tedavi olmayı istemesi lazım.

Kendim icin korktugum tek şey bu.

Cok uzuldum adiniza cok zor olmali ben yapabilirmiyim bilmiyorum cok ilginc yapilari var. Nasil dayanabiliyorlar anlamiyorum.
Inan zamanla alışir hale geliyorsun bir süre sonra yaptıkları normal geliyor. en azından bana öyle geliyor.kendi haline bıraktım. Kafama taktikca kendi sağlığımızı etkiliyoruz.eğer sevmediğini his etseydim bir dakika durmazdim. Karakteri bu ve inan değişmiyor. Bende olduğu gibi kabul edip de seviyorum. umarım senin içinde hersey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…