Hep destek Tam destek kilo verelim mi ;)

SakuraSP

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
743
1.682
Merhaba arkadaslar ;
Kilo vermek icin bazen arkadas lazim ve bizde burda olup birbirimize destek olalim spor deneyimlerimizi diyet listesi deneyimlerimizi paylasarak kilo verelim istiyorum.
Bu isi yanliz yapmak istemedim ve konu acmak istedim hadi sende katil.
Tek kural belirlenen gunde buraya kilonu yaz yeter.
Yargilama yok sadece azimli olmak icin hadi kizim bugun yedin bugun tembellik yaptin sen yaparsin tekrar basla diyelim :)

Bekliyorum seni.😉

TARİH BOY KİLO
@SakuraSP : 19.10. 1.70 76
@Canevim : 19.10. 1.59 75.9

BAŞARILAR😍

Son düzenleme:
Bu arada günaydın canım sen diğer konuda kayısılı form cayi iciyorum iyi demişsin ne zamandan biri iciyorsun kilo vermişsin ondan önce mi kullaniyordun yani onun faydası oldumu

Tarih :19.10
kilom :75.9
boyum:1.59
Hedefim:70 sonra 65 inşallah 🤲🏻

Olur . Ben ayriyetten cuma zayıflama grubuna da üyeyim diyette yapıyorum diyet değilde yediklerimi duzene koymaya çalışıyorum .
Bende diyet yapıyorum. 70le başladım şuan 65.6 geliyorum .
Bi tartilmayla baslayalim da olcude braz sknti oluyo balim ya
Olur canım ben bu sabah 65.6 geldim. Lelsie yapmaya başladım eskiden 45dk yapıyordum ama o kadar hamlamisim ki 15 dk zor yaptım. Beraber Leslie yapalım kızlar haftada 3 gün incelmeye birebir

Olur canım ben bu sabah 65.6 geldim. Lelsie yapmaya başladım eskiden 45dk yapıyordum ama o kadar hamlamisim ki 15 dk zor yaptım. Beraber Leslie yapalım kızlar haftada 3 gün incelmeye birebir
Valla süper inceltiyorsa yapmaya değer biraz canlanirsam yapacağım inşallah:KK49:

Leslie bende yapiyodum ama kv ye gidince yapamiyorum yaaa

X