ınsallah be canım ınsallah senınde cok az kaldı cıdden ya :) gelınlık modelıne karar verdnmı dıktırıomusn yoksa hazr modelmı secıosn? mobılyalarına karar verdnmı? bız 9ekıme yer ayırttırdk salonda .. temmuz basında cıkcakms kıracımız... yanı ınsallah tabı sozunde durup cıkarsa kesın 9 ekım ama cıkmazsa ertelenecek((((((((((
canım benım inş aksilik olmadan cıkarlar hayrılısı olsun fazlada ertelenmez ayy kötu düşünmeyelım.hayırlısıyla olur biterbi bakmısın.canım ben dıktırıyorum provam var haftayadaama provalarda henuz bısı cıkmıyor tam merakdan ölcem yaaaaa.diktirmek zahmetli sabır işi malesef.canım görümcem ev aldı orda oturcaz.bızım evımzı değil ama olsun bizimde olur inşaallah birgun.mobılyalarım alındıhepsi yaptırdık.hatta evımde bile şimdi hihoyyyt halı perde kaldı büyük olarak onlara bakıcaz.yatak örtüm yemek takımın yanına şık krıstal takımı alcam bohcalar var onlara basladık eksık bıtmıyo.aldıgım buyuk ceyızlerımı evime götürüyorum.yerleşiyo yavsdan bigörsen beniii heyecanımı cıkasım gelmıyo evımden:asigim:sevdiğin adamla yuvan beee sanada nasip olcak canım inş
canım benım o kadar guzel yazmıssınkı kıskandım yaaaa :kedi: :kedi:
rabbım nazarlardan saklasın bitaneciğimmmm :)))
tatlım benım valla o kadar cok korkuyorumkı bu bızım lanet kıracımız daha oncede cıkıcam dedı cıkmadı sımdıda okulların kapanmasını bahane ettı okullar kapansın temmuz bası cıkıcam demıs kayınpederıme
evımız var oturamyıoruz hale bak :)
ertelenırse canım cok yanar
ama ıster ıstemez cıkmıcagnı dusunuoruz daha oncede ckcam dedı ckmadı cnku
adamın kontratına daha var 2011 ocaka kdr
o smdı kendı ıstgyle cıkıcak
cıkmazsada bsey dıemıoruz tabı(
ama haberı var kayınpederm demıs oglum evlencek gün aldık bız falan dıye oyle soylemıs ıns cıkar of ya
canım kıskanasın dıye yazmadım bilmiyorumkismile sende bu yoldan gececen sabır olur canısım.kıracında dert malesef.Allahım merhamet versin kalbinede cıkar inş.dua et hayırlısı emi.okula az kaldı bakalım.
canım gelinliğinin modelinin resmi falan varmı ??
arzucum bu arada msn facebook kullanıyorsan özelden yazsana bana
çok sevdim seni konuşalım valla ya kkda kalmasın sadece :)
tatlım ben kaçıyorum mesai the end :)
pazartesi yine buralarda olursan yazışırız
bye :)
aslı canım ben foto eklemeyı beceremedımhatta etek kısmını burdan buldum:enbuyukkk:
üstünü gelınlıkcıden begendım.cnm facebook kullamıyorumki.bende sevdım valam msn nısanlım ile kararımız eklemıyoruzdısardan.anlatırım bıara okmi?işdeyim cıkcam6da
geniszamanda görüşürüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?