ınsallah be canım ınsallah senınde cok az kaldı cıdden ya :) gelınlık modelıne karar verdnmı dıktırıomusn yoksa hazr modelmı secıosn? mobılyalarına karar verdnmı? bız 9ekıme yer ayırttırdk salonda .. temmuz basında cıkcakms kıracımız... yanı ınsallah tabı sozunde durup cıkarsa kesın 9 ekım ama cıkmazsa ertelenecek ((((((((((
canım benım inş aksilik olmadan cıkarlar hayrılısı olsun fazlada ertelenmez ayy kötu düşünmeyelım.hayırlısıyla olur biterbi bakmısın.canım ben dıktırıyorum provam var haftayada ama provalarda henuz bısı cıkmıyor tam merakdan ölcem yaaaaa.diktirmek zahmetli sabır işi malesef.aksamda ayakkabı bakcam gelinlik altına bulamadım dahacanım görümcem ev aldı orda oturcaz.bızım evımzı değil ama olsun bizimde olur inşaallah birgun.mobılyalarım alındıhepsi yaptırdık.hatta evımde bile şimdi hihoyyyt halı perde kaldı büyük olarak onlara bakıcaz.yatak örtüm yemek takımın yanına şık krıstal takımı alcam bohcalar var onlara basladık eksık bıtmıyo.aldıgım buyuk ceyızlerımı evime götürüyorum.yerleşiyo yavsdan bigörsen beniii heyecanımı cıkasım gelmıyo evımden:asigim:sevdiğin adamla yuvan beee sanada nasip olcak canım inş
Son düzenleme: