Hep bunu istedik ve bu çalacak düğünde iLk dans müziğimiz

ayyy bayıldımm çok güzell şarkı çok güzel bi seçim ağladım valla dinlerkenn mutluluklar dilerim canımm sanırım iki kişide aynı şarkıyı seçmiş pek bakamadım ama ikinizede mutluluklar..

evet canim bende o sarkiyi sectim.
tsk ederim:)
begenmene sevindimm

aslı sarkı güzel sözler apayrı güzel yorumluyanında yüreğine sağlık.işdeyım dınledım suan.patron karsımda olamsa aglıcam zor tuttum kendımı güzel ahhhhhhhhhh

Oyy canım bu şarkı nişanlımın şarkısı... çok dinler ,armagan ederdi bana.. ayrı anısı var bende o yüzden.. cokta isabetli seçim olmuş..boshayallersmile
Darısı bizim başımıza inş. opuyorumnanaktanbilmiyorumkismile

canım benim ne kadar güzel sizin içinde bi anlam ve önemi varmış.banada nişanlım armağan etmişti :) hep dinleriz beraberken.. düğünümüze nasip olacak inşallah ilk dans müziğimiz olarak... ikimizinde en büyük isteği :asigim: darısı en kısa zamanda en güzel şekilde başınıza tatlım benm

ya şu selami şahin ve burcu güneş in düeti süper geçen bi düğünde dinledim dans müziği seçmişlerdi harika olmuştu valla....

kızlar ne guzel mutluluklar Rabbım sade ve sadece mutluluktan ağlatsın.herkes sevdıgıyle sonsuza kadar mutlu olsun dinliyorum halen dokunaklı okumus bızımde askımla sarkımız olacak inşaallah.

of ya tamda dans müziği girişide güzellll.ayy aslı resımlerını gördum ne güzel olmusun yakısmısınızda hayırlı ugurlu olsun Rabbim utandırmasın canım

amanda aman mutluluga ilk adım çok şeker cıkmısınız elindeki gülmü canım tam secemedım?

gülü dondurtmuş :) o kadar güzel parlıyoduki :) ÖMRÜM yazıyodu zarfın üstünde :) içindede BİRLİKTE NİCE SENELERE AŞKIM yazıyodu :)

ayyy nede güzel bir düşünce vala ezan oknuyor suan canım ezan sahit olsun cok ama cok yakısmısınız.resımler şimdi daha ıyı olmus bahcenızde güzel opuyorumnanaktan tşkler

ayyy nede güzel bir düşünce vala ezan oknuyor suan canım ezan sahit olsun cok ama cok yakısmısınız.resımler şimdi daha ıyı olmus bahcenızde güzel opuyorumnanaktan tşkler

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun
Allah sizede bizede aynı yastığa bi ömür boyunca baş koymayı nasip etsin o kadar çok istiyorumki......

Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun
Allah sizede bizede aynı yastığa bi ömür boyunca baş koymayı nasip etsin o kadar çok istiyorumki......

amin canım benim cümlemizi inşaallah bak nısanınız olmus düğün tarihınde bellı ne mutlu sana yasıyacaksın ıns sevdıgınle doya doya.inan bana ark derdi nişanlıyken zaman cabuk gecer dıye kendı adıma nısanlanalı 8 ay oldu düğünümede 44 gunum kaldı ayyy anlamadım bişi dün gibi.sende ceyız ev gelınlık diğer telaslara baslayınca bır bakmısın dunlerı geride bırakmısın cabucak..

ınsallah be canım ınsallah senınde cok az kaldı cıdden ya :) gelınlık modelıne karar verdnmı dıktırıomusn yoksa hazr modelmı secıosn? mobılyalarına karar verdnmı? bız 9ekıme yer ayırttırdk salonda .. temmuz basında cıkcakms kıracımız... yanı ınsallah tabı sozunde durup cıkarsa kesın 9 ekım ama cıkmazsa ertelenecek ((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…