• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep bunu istedik ve bu çalacak düğünde iLk dans müziğimiz

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Dinleyin kızlar...
Link : http://www.izlesene.com/video/muzik-gani-kurklu-gelinliginle-gel/1849553

bunu deneyin kızlar yukarıdaki açılmazsa..

http://www.dailymotion.com/video/xd0wsv_gani-kurklu-gelinliyinle-gel-bir-ku_music

Aşkımın arkadaşı bu şarkıyı çok güzel yorumluyor onun yorumuyla dans edeceğiz bu şarkıda inşallah :nazar: :Saruboceq:

Ruhunla bedenin bir bütün olsun
Gelinliğinle gel bir kuğu gibi
Sevgini bölme hiç, kalbinde dursun
Gelinliğinle gel bir kuğu gibi :asigim:

Sözünden dönenin gözü kör olsun
Sen benim eşimsin, tüm dünya duysun :asigim:
Caddeler sokaklar düğüne dursun
Gelinliğinle gel bir kuğu gibi

Bir anlık heves mi diyenler şaşsın
Aşkımız yıllarca sel olup taşsın
Darısı her seven gence bulaşsın
Gelinliğinle gel bir kuğu gibi :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Annemin en sevdiği parçaaaaaaaa (: Duysa sizde bunda dans edin diye tutturur (: Çok romantik ve sahiplenici hoş bir parça mutluluklaaar (:

cooook guzel bi secim olmus:)
benim de dugunume az kaldi dusunebilirim

tşkler canım evt dşünmelisin bncede :)

Annemin en sevdiği parçaaaaaaaa (: Duysa sizde bunda dans edin diye tutturur (: Çok romantik ve sahiplenici hoş bir parça mutluluklaaar (:

canım banada ılk nısanlım dınlettı ve ben sozlerıne mest oldum sarkının gercekten o gunun anlam ve onemını yansıtıyo... sarkıda dıyo ya "sen benım esımsın tum dunya dursun caddeler sokaklar dugune dursun" dıye... ben orda bıttım sarkıya ıste... bence hem annenın gonlu olur hemde gayet guzel olur sende uygula derm :)

ayyy bayıldımm çok güzell şarkı çok güzel bi seçim ağladım valla dinlerkenn mutluluklar dilerim canımm sanırım iki kişide aynı şarkıyı seçmiş pek bakamadım ama ikinizede mutluluklar..

ayyy bayıldımm çok güzell şarkı çok güzel bi seçim ağladım valla dinlerkenn mutluluklar dilerim canımm sanırım iki kişide aynı şarkıyı seçmiş pek bakamadım ama ikinizede mutluluklar..

Sağol tatlım beyenmene çok sevindim... evet gülaycıkta aynı şarkıyı seçti...

Back