hep böyle midir..

Ben hiç öyle bir durum yaşamadım. Sevgiliyken nasılsak şuan da aynıyız. Belki 10 yıllık bir ilişkimiz olmasındandır bilmiyorum ama herkes böyle değildir diye düşünüyorum. Bu düşünceler tamamen karşı tarafı tam anlamıyla tanıyıp, tanıyamamakla alakalı.

Ben hiç öyle bir durum yaşamadım. Sevgiliyken nasılsak şuan da aynıyız. Belki 10 yıllık bir ilişkimiz olmasındandır bilmiyorum ama herkes böyle değildir diye düşünüyorum. Bu düşünceler tamamen karşı tarafı tam anlamıyla tanıyıp, tanıyamamakla alakalı.

aslında sevgiliyken de sinirlenince hareketleri serttti. belki o zaman dikkat etmiyordum doğrusunuz.

Nisanlilik surecinde sevgililikten bi tik daha yukarda olan, daha iyi olan adamlar var demek canim:KK66:

canım var mı öyle adamlar yahu. benım ki evet bır tık üstündeydı lakin kötü anlamda bir tık uzrindeydı düşünsene yengesinin yanında hiç suçum yokken su çakmağı kafana fırlatırım demişti. şapka kafamda diye

canım var mı öyle adamlar yahu. benım ki evet bır tık üstündeydı lakin kötü anlamda bir tık uzrindeydı düşünsene yengesinin yanında hiç suçum yokken su çakmağı kafana fırlatırım demişti. şapka kafamda diye
Kesinlikle var. artim yetistirilme tarzlarimi nedir bilmem ama evet var. seninki ruh hastasiymis tamamen. Degil eyleme gecirmek lafini bile edemez oyle biseyin. Sonra bide sevdiklerini idda ederler. Garip

Kesinlikle var. artim yetistirilme tarzlarimi nedir bilmem ama evet var. seninki ruh hastasiymis tamamen. Degil eyleme gecirmek lafini bile edemez oyle biseyin. Sonra bide sevdiklerini idda ederler. Garip

aynen güzelim dünyaları yakarım gözyaşına derdi ama en buyuk acıyı da o yaşattı.

evet çoğu böyle malesef...imza atınca kendi hakimiyetine girildiğini sanıyorlar..

Arkadaşlar ben şu soruyu merak ediyorum neden erkekler sevgiliyken farklı nişanlı iken farklı oluyor genellemiyorum ama yaşadıklarımdan dolayı soruyrum acaba hep böyle midir? sevgili iken bakıyorsunuz her şey rüya gibi ama iş ciddiye binince neden bazı ilişkilerde kalıcı hasar meydana geliyor ki. artık sevgiliymiş evlenmekmiş korkuyorum da o yüzden soruyorum
aslında kımse degısmıyor !!!

sadece dısarda herkes ıyı yuzunu gosterıyor, kıbar-centılmen-sevgı dolu-naıf taraflarını, ama aynı eve gırınce herkes kendını salıyor; ıkı farklı aılede yetısmıs farklı alıskanlıkları-farklı dogruları-farklı zevklerı olan ıkı ınsan aynı eve gırınce beklentıler degısıyor ve buna ek olarak sahıplenme gudusu artıyor kı bu turk erkeklerınde cok var eslerını ıyıkı benımlesın dıyerek degıl ıyıkı benımsın dıye seven adamlardan ne beklersın kı????

sahıplenme gudusu -kıskanclık ve varsa kısının ıcındekı guvensız adam profılı ıle bulusunca ortaya sıddet cıkıyor. sıddet olmasada kısıtlanmalar baslıyor ve kadında buna tepkı verınce hzursuzluk cıkıyor.

ayrıca erkeklerımız el bebek gul bebek buyutuldugunden, kızlarımıza kucuklukten berı ayıp-gunah ogretıldıgınden, ev ıslerı ogretıldıgınden erkekler evde pek bır ıse el surmuyorlar. ve ben erkegım yaparım ama sen yapamazsın mavraları baslıyor. ev ısını kadının gorevı olarak goruyorlar-halbukı hayat musterektır... namus bacak arasında degıldır!!

daha saymakla bıtmez ama bazı seylerın degısıyor gıbı gorunmesının nedenlerı bunlar..

bır sure herkes kendı dogrularını savunuyor ama zamanla orta yol bulunuyor.
bulunamazsa da sonu ayrılık oluyor..

evliliğimin 3.yılına gireceğim 8.yıldır çıkıyoruz ztn..hala aşkım der her saat başı arar. Sürpriz yapar.18 yaşından beri beraberiz..

nişanlı söz aynıydı..Sizin ayırt etmeniz gereken tek şey 3.şahısları dilinize dolayıp birbirinize karşı malzeme yapmamak.

Eşim hala der Rabbim seni bana öteki tarafta da eş eylesin diye.

Tek sorunu bayan erkek (k valide kpeder eşya yok gelinlik yok şunu aldılar bunu almadılar) Bırakın hepsini kenara..

Bu hayat ikimizin ve bizi ancak birbirimiz üzebilir gerisi hikaye...(Bu da eşimin bana söylediği sözdür)

evliliğimin 3.yılına gireceğim 8.yıldır çıkıyoruz ztn..hala aşkım der her saat başı arar. Sürpriz yapar.18 yaşından beri beraberiz..

nişanlı söz aynıydı..Sizin ayırt etmeniz gereken tek şey 3.şahısları dilinize dolayıp birbirinize karşı malzeme yapmamak.

Eşim hala der Rabbim seni bana öteki tarafta da eş eylesin diye.

Tek sorunu bayan erkek (k valide kpeder eşya yok gelinlik yok şunu aldılar bunu almadılar) Bırakın hepsini kenara..

Bu hayat ikimizin ve bizi ancak birbirimiz üzebilir gerisi hikaye...(Bu da eşimin bana söylediği sözdür)

ya ne güzel canım mutluluklar yoktu benımkinde oyle şey ailesine çokk aşırı düşkündü ağzından anne diyorsun derdi bana daha nişanlı iken bu konulara gırmıstı oysa ben annesiyle oturacaktım

biz nişanlanınca adam namusumsun demeye başladı, len sevgiliyken neyindim, sonra evlendik kabus dolu günler başladı zaten...

ilk başta sanırım biraz elde etmek için kibarlaşıyorlar sonra onun olduğunu hissettikçe bir rahatlama geliyor ve artık eski halinden eser kalmıyor böyle düşünüyorum ben:KK14:

ilk başta sanırım biraz elde etmek için kibarlaşıyorlar sonra onun olduğunu hissettikçe bir rahatlama geliyor ve artık eski halinden eser kalmıyor böyle düşünüyorum ben:KK14:

kesinlikle bende buna inanıyorum artık

ya ne güzel canım mutluluklar yoktu benımkinde oyle şey ailesine çokk aşırı düşkündü ağzından anne diyorsun derdi bana daha nişanlı iken bu konulara gırmıstı oysa ben annesiyle oturacaktım

bende aileme çok düşkünüm bu doğal birşey.Ama eşime hiç yansıtmam.. Annesi ile de oturmam.. Şu an hamileyim diye annemlerde kalıyoruz aylardır gayette mutlu. Bilmiyorum kişilik yapısı galiba.

X