- 26 Eylül 2009
- 1.083
- 1.185
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nisanlilik surecinde sevgililikten bi tik daha yukarda olan, daha iyi olan adamlar var demek canimnişanlılıkta bır tık çıkan derken açıklarmısın canım anlamadım:)
Ben hiç öyle bir durum yaşamadım. Sevgiliyken nasılsak şuan da aynıyız. Belki 10 yıllık bir ilişkimiz olmasındandır bilmiyorum ama herkes böyle değildir diye düşünüyorum. Bu düşünceler tamamen karşı tarafı tam anlamıyla tanıyıp, tanıyamamakla alakalı.
Nisanlilik surecinde sevgililikten bi tik daha yukarda olan, daha iyi olan adamlar var demek canim
Kesinlikle var. artim yetistirilme tarzlarimi nedir bilmem ama evet var. seninki ruh hastasiymis tamamen. Degil eyleme gecirmek lafini bile edemez oyle biseyin. Sonra bide sevdiklerini idda ederler. Garipcanım var mı öyle adamlar yahu. benım ki evet bır tık üstündeydı lakin kötü anlamda bir tık uzrindeydı düşünsene yengesinin yanında hiç suçum yokken su çakmağı kafana fırlatırım demişti. şapka kafamda diye
Kesinlikle var. artim yetistirilme tarzlarimi nedir bilmem ama evet var. seninki ruh hastasiymis tamamen. Degil eyleme gecirmek lafini bile edemez oyle biseyin. Sonra bide sevdiklerini idda ederler. Garip
aslında kımse degısmıyor !!!Arkadaşlar ben şu soruyu merak ediyorum neden erkekler sevgiliyken farklı nişanlı iken farklı oluyor genellemiyorum ama yaşadıklarımdan dolayı soruyrum acaba hep böyle midir? sevgili iken bakıyorsunuz her şey rüya gibi ama iş ciddiye binince neden bazı ilişkilerde kalıcı hasar meydana geliyor ki. artık sevgiliymiş evlenmekmiş korkuyorum da o yüzden soruyorum
evliliğimin 3.yılına gireceğim 8.yıldır çıkıyoruz ztn..hala aşkım der her saat başı arar. Sürpriz yapar.18 yaşından beri beraberiz..
nişanlı söz aynıydı..Sizin ayırt etmeniz gereken tek şey 3.şahısları dilinize dolayıp birbirinize karşı malzeme yapmamak.
Eşim hala der Rabbim seni bana öteki tarafta da eş eylesin diye.
Tek sorunu bayan erkek (k valide kpeder eşya yok gelinlik yok şunu aldılar bunu almadılar) Bırakın hepsini kenara..
Bu hayat ikimizin ve bizi ancak birbirimiz üzebilir gerisi hikaye...(Bu da eşimin bana söylediği sözdür)
Cünkü o zaman kaynana devreye giriyor
biz nişanlanınca adam namusumsun demeye başladı, len sevgiliyken neyindim, sonra evlendik kabus dolu günler başladı zaten...
ilk başta sanırım biraz elde etmek için kibarlaşıyorlar sonra onun olduğunu hissettikçe bir rahatlama geliyor ve artık eski halinden eser kalmıyor böyle düşünüyorum ben
ya ne güzel canım mutluluklar yoktu benımkinde oyle şey ailesine çokk aşırı düşkündü ağzından anne diyorsun derdi bana daha nişanlı iken bu konulara gırmıstı oysa ben annesiyle oturacaktım
bu durumda bir erkeğe onun olduğunu hissettirmekte yapıyoruz biz yanlışı kaybetme korkusu yaşamasını sağlamak lazım karşıdaki insanınkesinlikle bende buna inanıyorum artık
yok ayrıldık canımşimdi iyimisinz canım
yok ayrıldık canım