Tehlike çanı mı? Çok abartmış.Ve bu durum beni çok üzüyor evde çok huzursuz bir ortam var daha 1 aylık evliyiz, bugün Bikaç arkadaşa anlattım birisi Evliliğin ilk yılı olur böyle Şeyler dedi diğeri sizin şimdiden tehlike çanları çalmaya Başlamış benim eşim şunu neden yapmadın demez bana hiç dedi
Hepimiz kabul edelim ki erkek bu tür işleri yapamıyor sözünüze katılmıyorum ve ben kabul etmiyorum. erkekler gayet de bu işleri yapabilir ve yapar. size bir değil binlerce de örnek sunabilirim. kadın kendini mecbur hissedip pratikleştikçe herşeye yetiştikçe adamların keyfi katlanıyor, e tabi sonra zor gelir iş yapmakÇalışıyorsan yardım etmeli tabi.
Ama ben sorun etmezdim ya, ne var bi evin temizliğinde. Her yer bal dök yala olcak değil. Sen de işi inada bindirmişsin, pis su 2 gün kaldı diyosun banyoda,bezelye ayıklamamış, sofra silmemiş... Hepimiz kabul edelim ki erkek bu tür işleri yapamıyor. He şurda haklısın, bari pis çorabını atabilsin sepete. Ben ona bile razıyım
Bence hiç böyle şeyler yüzünden moral bozma. Şimdi sen yetişemediğini zannediyorsun ev işlerine. Ama düzen sağlandıktan sonra pratikleşceksin. Eşini tabi ki bu konularda uyar, ama ben çok üstüne gitme derim.
Haklisin belki, benim huyum isime karisilmasini istemem belki de o yuzden esimin eline is yakistiramiyorumHepimiz kabul edelim ki erkek bu tür işleri yapamıyor sözünüze katılmıyorum ve ben kabul etmiyorum. erkekler gayet de bu işleri yapabilir ve yapar. size bir değil binlerce de örnek sunabilirim. kadın kendini mecbur hissedip pratikleştikçe herşeye yetiştikçe adamların keyfi katlanıyor, e tabi sonra zor gelir iş yapmak
Ve bu durum beni çok üzüyor evde çok huzursuz bir ortam var daha 1 aylık evliyiz, bugün Bikaç arkadaşa anlattım birisi Evliliğin ilk yılı olur böyle Şeyler dedi diğeri sizin şimdiden tehlike çanları çalmaya Başlamış benim eşim şunu neden yapmadın demez bana hiç dedi
tercih meselesi tabi. aile de dediğiniz gibi önemli deyip çekiliyorum bende kötü arkadaşlar gibi nispet yapmak istememHaklisin belki, benim huyum isime karisilmasini istemem belki de o yuzden esimin eline is yakistiramiyorumtabi gonul ister ki canla basla yardim etsinler.. Bi de soyle soyle nereye kadar, ailede gormeyen erkek kolay kolay ev isi yapmiyor maalesef..