hep birlikte zayıflıyoruz...

nesnes212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
4
0
1
35
Mrb arkadaşlar uzun zamandır kilo problemı yaşıyorum ve artık yeter artık dedğim noktadayım belki sizlerde şuanda aynı durumdasınız yaptığım bir çok diyet oldu ama hepsi p.tesi başlayıp güzel bir akşam yemeği sofrasında dur ya şunu yesem neolucak diyip bitti :) ama 9 gündür kararla ilerliyorum ve 3 kilo verdim
'' *günlük en az yarım saat tempolu yürüyüş
*2 lt su
* bol yeşillik
* sıfır ekmek ve birçok yardım sayesinde oldu ''
bu devrede nden benimle aynı kaderi paylaşan aynı hisleri hisseden insanlarla yapmayım dedm ve oyuzden buraya geldim sizlerden msjlar bekliyorum birlikte başaramıcağmız hiç birşey yoktur ...

merhaba şuanda toplam kaç kilo verdin nesnes212 ?
ben 11 kilo verdım sonra 3 kilocuk geri aldım şimdi yeniden başladım hedef 65 hadi bakalım.Şuanda 72 kiloyum boyumda 1.68
bol su çok önemli birde eğer yiyebiliyorsanız yemeklere acı koymak metabolizmayı hızlandırıyor.hiç şeker ekmek yok .canımız birşeyi çok yemek isterse sanah erken saatte yiyince gün boyu o kalori yakılabiliyor.

Hepimize kolay gelsinnnn.

merhaba bende katılıyorum size. 8 şubat benim için cok önemli bir gun. ve o zamana kadar 15 kilo vermem lazım cok sıkı bir diyete giriyorum. kendimi motivasyon amaçlı Allah'a yemin ettim ve bir liste cıkardım. burda yazanlar dısında hiçbir şey ağzıma sürmeyeceğim. onun dısında spor yapacagım. (zaten spor yapıyorum hep ağır bi şekilde ) . bende 60 kiloyum ve 45 olmam lazım. tek sorunum gun ıcınde bombosum ve dikkatımı baska birşeylere yoğunlaştırmam lazım. ne önerirsiniz? gün ve gün hepimiz burda paylaşalım neler yaptığımızı. Hadi Allah yardımcımız olsun. İnş verdiğimiz kiloları geri almayız. Birbirimizede destek olalım. bugun 1 ocak 2015 yeni bir gün yeni bir başlangıç.

canim ya 8subata kadar cok az zamanda o kadar kilo vermek tehlikeli degilmi saglik acisindan

canim ya 8subata kadar cok az zamanda o kadar kilo vermek tehlikeli degilmi saglik acisindan
ama öteki türlü motive olamıyorum 3 ay once basladım dıyete 5 kılo vermiştim verdiğimi geri aldım zaman var dıye. ben oldum olası yumurta dayanınca yapıyorum bazı seylerı tabırı caizse. spor da yapcam bugun cok zorlanmadım ilk gündü ama dediğim gibi benim için önemli olan dikkatimi dağıtabilmek. sürekli kilo konusunu düşündüğüm için aç olmsaam bile acıkıyorum tek sorunum bu ne önerirsiniz neyle mesgul etsem zihnimi

ben kilo verdiğim dönemde canım bişeyi yemek çok isterse kendime '' bunu daha önce kaç paket yedin belki onlarca bir tane yememekle hiç birşey kaybetmezsin '' diye defalarca söylüyorum ve işe yarıyordu kendimi kötü hissetmeye başlayınca otomatik olarak yeme istediğim gidiyordu bir dene belki sendede işe yarar.ben yılbaşı akşamı azcık şaşırdım yemek işini ama pes etmek yok devammmmm

bende baya kaçırdım. bende şöyle bi problem var başlayınca duramıyorum 3 yıldır diyetteyım bı alıyorum bi veriyorum am asıl sorun beynımde. öesela bı yemeye baslayınca nasıl olsa bozdum dıyetı dıyıp ınsanlıktan cıkıyorum. bı oturusta buyuk boy hamburger yıyıp ustune 10 kısılık pasta yemek gibi mesela. abartmıyorum. ama dediğin cok mantıklı aynen bende bu hatırkatmayı yapcam kendıme.. bide 8 subata kadar tartılmıcam. cunku kılo vermeye baslayınca nasılsa verıyorum dıyıp yıne yıyorum sacma bı döngü ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…