Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kardeşinle tanışmak isterdim doğrusu ömrümde bu kadar güzel ayak görmedim adeta aşık oldum

ay küçülürken ayaklarımın da küçülmesini umut ediyorum ben

Kendi ayaklarına mı aşık oldun Leylakım? Sen diil misin benim kardeşim ?

işte sana kardeşimin ayakları....Adeta yeni doğmuş bir bebeğin ayakları gibi , yumuşak ve pembe...
ııyyyyyğğ..kardeşin bu ayaklarla sana bi tepik atarsa gör...
yemeklerle konuşun diyodu bi yerlerde...şimdi seni yersem bana ne yaparsın..senin ne suçun var..masum masum duruyosun orda..öyle mi yapsak acep..haftaya en lüküsünden bi kaplıca oteline gidicez bakalım bu sınavı nasıl atlatıcam...

Hehehe di mi , dolunaydan sonra hepimiz küçülüp birbirimizin cebine giricez

Prototip

Geçen Kardelene sordum: "Bacım sen gerçek misin yoksa tüm anne-baba-çocuk-hala-koca vs ye ideal kadını tarif ettirip, prototip olarak seni mi yaptılar? " dedim. Hayranım bu kadına.

Geçen Kardelene sordum: "Bacım sen gerçek misin yoksa tüm anne-baba-çocuk-hala-koca vs ye ideal kadını tarif ettirip, prototip olarak seni mi yaptılar? " dedim. Hayranım bu kadına.

Hahaha , ama geçememişler seri üretime .....
Sorma yawww , çok müstesna bi kadın , herkese yetişiyo bi de diyet de yapıyo

burdayım canım ya ne yapayım yarın emar çekilecek ama beni resmen bugun çileden çıkardı sakinlemeye

Allah razı olsun senden ya... Annene de yetişiyorsun bir taraftan. Biraz dinlen sakinleşirsin. Yoruldun tabii... Yaşlandıkça çocuklaşıyorlar galiba. Bizim yaşlılığımız nasıl olur acaba? Ben süper babanne olmak istiyorum!

inşallah biterse doktor doktor geziyoruz canım ya yok böyle bişey sil başdan herşeyi yine yeniden yaptırıyoruz

tahmin edebiliyorum canım..Allah yardımcın olsun valla..ben bi sağlıkçı olmama rağmen nefret ederim böyle işlerden..

Kızlar benim gözler gene zıvanadan çıktı.Müsaadenizle ben gidiyorum artık.Cümleten çok öpüyorum.Hepinize güzel haftasonları diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…