kardeşinle tanışmak isterdim doğrusu ömrümde bu kadar güzel ayak görmedim adeta aşık oldum
ay küçülürken ayaklarımın da küçülmesini umut ediyorum ben
burdayım canım ya ne yapayım yarın emar çekilecek ama beni resmen bugun çileden çıkardı sakinlemeye çalışıyorum
ııyyyyyğğ..kardeşin bu ayaklarla sana bi tepik atarsa gör...işte sana kardeşimin ayakları....Adeta yeni doğmuş bir bebeğin ayakları gibi , yumuşak ve pembe...
yemeklerle konuşun diyodu bi yerlerde...şimdi seni yersem bana ne yaparsın..senin ne suçun var..masum masum duruyosun orda..öyle mi yapsak acep..haftaya en lüküsünden bi kaplıca oteline gidicez bakalım bu sınavı nasıl atlatıcam...Geçen yıl herşey dahil tatile gitmeden önce, 1 hafta kendime telkinde bulunmuştum: "Verdiğin parayı yiyerek çıkartamazsın.Verdiğin parayı yiyerek çıkartamazsın..." :)))
Aklıma Kayıp Balık Nemo geldi: Fish are friends, not food". Evde her boyda bebe olunca çizgi filmlerin hepsi seyrediliyor tabii:)
Hehehe di mi , dolunaydan sonra hepimiz küçülüp birbirimizin cebine giricez
Prototip
kısıımm onlar senin ayaklarınn..sen kardeşi değilmisin..huuuuu..
kısıımm onlar senin ayaklarınn..sen kardeşi değilmisin..huuuuu..
Kendi ayaklarına mı aşık oldun Leylakım? Sen diil misin benim kardeşim ?
sakin olmaya çalış canım napıcan bitene kadar sabır..
Kendi ayaklarına mı aşık oldun Leylakım? Sen diil misin benim kardeşim ?
He , resmi "Leylakım'ın Ayakları" diye kaydettim masaüstüne hehehe...
yok o ayaklar benim değel,yıllar önce ormana bıraktığımız kardeşimizin
He , resmi "Leylakım'ın Ayakları" diye kaydettim masaüstüne hehehe...
ben de uyardım kendilerini üstte kayınçom..tanıyamadı zaarr dolunay çok değiştirmiş olmalıı
Geçen Kardelene sordum: "Bacım sen gerçek misin yoksa tüm anne-baba-çocuk-hala-koca vs ye ideal kadını tarif ettirip, prototip olarak seni mi yaptılar? " dedim. Hayranım bu kadına.
burdayım canım ya ne yapayım yarın emar çekilecek ama beni resmen bugun çileden çıkardı sakinlemeye
kendini kandırabilirsin ama bizleri aslaaaa
inşallah biterse doktor doktor geziyoruz canım ya yok böyle bişeysil başdan herşeyi yine yeniden yaptırıyoruz
Durumunu kabullenemedi bi türlü yavrucak
kendini kandırabilirsin ama bizleri aslaaaa
yok o ayaklar benim değel,yıllar önce ormana bıraktığımız kardeşimizin
inşallah biterse doktor doktor geziyoruz canım ya yok böyle bişeysil başdan herşeyi yine yeniden yaptırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?