Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi geceler kızlar bol leptinler yoğurduma bi bakayım herzamanki gibi olmuş mu
yarın tartı yüzümüzü güldürür inşallah benimde reglime 5 gün kaldı şişkinlik başladı yavaş yavaş
bayyyy

:103::103::103::103::103::103:

afiyet olsun şekerim

hımmmmmm çok kokar be haklısın
yani neyse atlatmışsın

Bruxelles canim hayirli olsun Allah tamamina erdirsin .. Sira bende Insallah
Darisi benim ve tum bebis isteyenlerin basina Insallah
inşallah canım sende ve leylakımda inşallah..Allah tüm isteyenlere nasip etsin
1.30 saat yürüdüm geldim totomdan sular aktı

ayy midem kalktı yine:120::120::120::120::120:
unutmayın bu ayaklarıııııı

arkadaşlar bruxelles arkadaşımız listeden çıktığı için liste sırası kaydı.. haberiniz ola

arkadaşlar bruxelles arkadaşımız listeden çıktığı için liste sırası kaydı.. haberiniz ola

yarın evde olsaydım ben yapardım canım ya

çıldırmama ramak kaldı ya sabır çekiyorum artık

yaşlı insanlar neden laf anlamıyo ya yarın doktor randevumuz var 2 de sabahdan devlet hastanesine gidip kan tahlili yaptıracam diye tutturdu gittiğimiz yerde yaptırırım diyorum anlamıyo ya tırınnn tırınnnnnn

Nasılsıniz kizlar ozledim sizleri haftasonu kizkardesimin nişanı var hayirlisiyla gecen hafta da bildirim yapamadim bu haftada bildirim yapamayacam diger hafta da izinli olayim beni 3 hafta izinli yazar misin sersumcum.ayrica 70,600 gr kadar dusmustum kizlar bakalim gelince tarti ne diyecek ama dikkat ediyorum öptüm hepinizi bol leptinler hepinize yarin guzel kilolar vermis olmaniz dolegiyle

yok canım yarının listesi regişte..sorun yok..ileriki tarihlerde kaydı onu çıkarınca.
onlar bişeye taktılar mı bitmiştir canım dedikleri dedik oluyor maaleseff

amin canım inşallah
bu ayaklar hiç unutulur mu yaw

yazarım canım sorun değil..oh maşallah çok iyi gidiyorsun..

Allah tamamına erdirsin canım

yok canım yarının listesi regişte..sorun yok..ileriki tarihlerde kaydı onu çıkarınca.
onlar bişeye taktılar mı bitmiştir canım dedikleri dedik oluyor maaleseff

kendi dese gam yemeyeceğim kim ne derse o olsun diyor ona kızıyorum beni dinlese sorun yok o şunu yaptır demiş bu digerini zaten hastane müdavimi oldum neyin ne olacagını biliyorum bilmeyen biri olsam en iyisi susayım tırınnnn tırınnnnn

güleryüzcüm süper gidiyosun sakın kaçamak yapma oralarda

canım fazla takmamaya çalışş..anlıyorum seni..başkasının lafıyla sana çektiriyorlar..neyse ..umarım çabuk hallolur da kurtulursun bu stresten

kıslar ben kaçıyomm.. yarın tartı hepimizi güldürsün inşallah..sabah kahvaltıda burdayım..öpüldünüzz

ben çıkıyorum kısslar herkese iyi geceler bol leptinler.yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…