Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

He pazar işini severim valla bende sen hangi pazarın canına okuyon o ayaklarla

Bende geliyim de beraber okuyalım Severim pazarı valla Kadıköy salıyı az dolaşmadım

Ne ayak varmış bende be Görmeyen kalmadı siber alemde
Hadi , iyi geceler sana da ....Pis ayakçı seni

İyi geceler canım sana da Ayakşipşakçıyım ben görünce dayanamıyom

Hepiniz yatıyosunuz , ben de gidiiim bari.Herkese iyi geceler , rüyanızda ayaklarımı görün inşallah

afiyet olsun sana da canım[/QUOTE]

sağol canım.bozmadan günü kapatınca mutlu oluyor insan.ama bugünlerde davul gibiyim.çünkü regl oldum.yarın yine artı çıkıcam ama napıyım.sabah 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım.şimdi kahvaltımı yapıyorum.yumurta yerine erik ve kayısı yedim biraz.kolay gelsin hepinize

Ayyyy çok sinir olunası bir durum yani Geçmiş olsun
Hurmayı ne kaa zaman önce yedim ya. Ramazanda yicem çok severim
Hamarat kadınsın vallaaa
valla hurmayı çikolataya değişmem o kadar tatlı mıımmmmm,ben de her zaman yemiyorum canım eşim almış geçen gün evde duruyo ama yemiyorum,arkadaş ikram etti yediimmmhamarat değilim beee..ameleyim sadece...bildiğin işçi arı

Eki Görüntüle 717758

Kaçamak yapanların ağzına bu ayakkabının baş parmağı girsin

Eskiden böyle laflar vardı ya yok o girsin yok bu girsin

Aaaa bunlar benim ayaklarıma benziyo , bi tek bende cırtlar yokkkk....Demek ki bu hafta kaçamak yapanların ağzına benim ayağım girmiş...
Allah iyiliğinizi versin öldüm sabah sabah gülmekten

günaydın canlarım...çok az vaktim var okadar hızlı baktım ki geçmişe

ben dün dolma manyağı oldum öğlen ve akşam dolma yedim kendi yaptığım bulgurluydu 2 tane yedim cacıkla akşam...ağzıma o ayak başparmağını sokarsınız diye korkuyorum ama öğlen işyerinde mecburen pirinçli kabak dolması yedim ama 1 tane,,öğlen arası 45 dakika akşam 1.5 saat yürüdüm erimiştir heralde..kalanları da buzluğa attım...bizimkiler bi tuhaf..okuldan gelince bişeyler yiyolar sonra akşam yemeğinde mırın kırın zorla 2 lokma yemeler..ben uğraşıyorum boşa gidiyo sinir oluyom valla...
valla dün gece 11 de yemek yaptım kızlar iyice vakitsiz oldum ben yaa..komşumun kolu kırılmıştı onu ziyaret ettik,sonra yürüyüş duş filan o vakte kaldı et sote yaptım..

kızlar vakit tamam beni bekliyolar gitmeliyim öptüm hepiciğinizi

Bugün erkenden kahvaltımı yaptım şimdi de yürüyüşe gidiyorum

Tberikler canım

Afiyet olsuuunnnn Ben de çok severim hurmayı nımnımnım

Ay kaçamaklarn onü arkası kesilmiyo ben başlattım bırdy sahip çıktı ayaklara napalım

Afiyet olsun canım. Aen o kaa yürümüşsün sana parmak yok
Bizde eskiden öyleydik ya annem çıldırırdı Çiğdem aplalalarıyla konuştur onları bi sen Artık mum olurlar Bide beni mum etmesinler kıs Neyse ortayı buluruz özellkle ergenuslarla iyi anlaşıyorum ben nedense

Deme ayrılık vakti gldi çattı özlemim yine gel

Günaydın şekerler
Bugun benim okul yok bos gunum.kahvaltimi yaptm guzlce.yalniz ogle akşam ne yices fikir veriverin gari bana:)

Bugün tam tamına 6,5 km yürüdüm 2 kezdir stadyumda yürüyorum sanırım bundan sonra da orda yürüycem. Zemin daha yumuşak olduğundan yormuyo fazla.bugün kaç tur döndüm hatırlamıyorum
1 tur 400 metre,bense 6.5 km yürüdüm bu sonuçta leylak kelaynak kaç tur dönmüştür? Alın size matematik sorusu

maşallahın var canım kahvaltımı yapıyorum

16 tur bide çeyrek tur Kız naptın başın dönmedi mi allasen

Ben bugun evdeyim bu sabah erken 8.30da kahvalti ettim
1 yumurta
az peynir
5 zeytin

az yedim cunku oglende arkadasimla bulusup disarda yemek yicez orda fazla kacar diye az ve erken yedim.
Insallah cizz yiyipte aksama bridynin ayaklari agzima girmez
Kiz cigdem iyi akil ettin bu isi onlar aklima gelince istahim kesiliyor.
Bugun acaba o ayaklari print edip yanimami alsam yemek yerken arada bakarimda fazla yemem
simdi kizimi biraz uytup hazirlanicam sonrada cikicaz arkadasimla bulusucaz optum...

İşe yaradığına gerçekten eminim çünkü bende seninle aynı durumdayım

Ayakların üstündeki kılları düşün hepten kaçıyor iştah cıs zamanı düşün bunu valla işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…