- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 477
- 198
Canım senin 35'i bu iki arkadaştan birine eklesem olur dimi ?
Kuzu senin 50'yi de tekrar geri alıyom
Kelebeğim Emily ve Hellowomen de eksiklerimiz var sen de yardım edebilir misin ?
100 tane iyi mi canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kelebeğim Emily ve Hellowomen de eksiklerimiz var sen de yardım edebilir misin ?
100 tane iyi mi canım.
Sen ne diyon süpperrrr
Bu liste bitsin artık da yeni kişiye başlayalım ..
Kalan sayıyı ben alıyorum. Yani son kalan 30..
Olur canım tabi ekle
Tamamdır gülüm.
Senin listeni hazırlıyorum , duanı hazır et tatlım.
İstersen listenin takibini sen yapabilirsin ?
Tmm canim listeyi hazır ediyorum inşallah. Takibi sana yük olmazsa sen yapar misin canim eşim evde olunca zor oluyor mukaveleye falan da gidiyorum
Tatlım listen hazır zaten. Sadece duanı ekleyeceğim.
Okuyanların takibini de sen yaparsın olmadı
ben varım şimdi ne yapmam gerekiyor canım
Kizlar bende katilmak isterim
kızlar elmasta var bende varım daha gelen olur bıraz bekleyelım duzgun lıste yapalım 4444 okuruz ne dersınız?
Kızlar beni de alır mısınız sıraya. Birlikte okuyalım...
Kizlar ben de varim.beni unutmayin :)
Ben 140 tane okudum
perim yeni arkadaşa başlamışız hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda okuyup bildirimi mi yaparım bu arada başta sen ve tüm arkadaşlarıma hayırlı ramazanlar diliyorum :)
Selın kardeşım allahım hakkında hayırlısını nasıp etsın..222 tane okudum...
Nutellada hızını alamayıp 176 adet okumus 6 sını mısscherydenn yada okunayan bır arkadastan dusersın perım Allah kabul etsın opuyorum
Arkadaşlar ben 170 yerine 176 okumuşum dalgınlıkla🙈
Okumayan biri 6 eksik okuyabilir mi?
Okudum Allah kabul etsin ..
Canim 170 okudum ozleme niyetledim. Pazartesine kadar giremiyorum. Haberin ola:))
Hosbulduk :
Mischerry arkadasımın 14 tanesını okudum. 170 i de bu aksam bitiriyorum Allahın izniyle
Canim bende kaptirmisim 190 tane okudum.okumayan arkafasin yerine 20 okudum say istersen.ozlem arkadasimizin dilegini rabbim kabul eder insallah..herkese iyi aksamlar..
S.a arkadaşlar.
kızlar merhaba. hayırlısıyla tum dualarımız kabul olsun inşallah. :13:geç kalmadım dimi :18: beni de alın aranıza
1. perican55 -> 202 okunacak
2. ilknur46 -> 202 okunacak
3. ademelmas33 -> 202 okunacak
4. tolin -> 202 okunacak
5. yedinoktabes -> 202 okunacak
6. Hellowomen -> 202 okunacak
7. Kelebekcim - > 202 okunacak
8. Nara87 -> 202 okunacak
9. DeryaDeniz28 -> 202 okunacak
10. MissCherryBlossom -> Cherry’nin okumasını herkese eşit olarak pay ettim böylesi daha düzenli olur.
11. ysmn1096 -> 202 okunacak
12. özgem81 -> 202 okunacak
13. nutellanutella -> 202 okunacak
14. kocamlaben -> 202 okunacak
15. dior34 -> 202 okunacak
16. Thalix -> 202 okunacak
17. DoLmA -> 202 okunacak
18. tanemmmmm -> 202 okunacak
19. berirem -> 202 okunacak
20.privet37 -> 202 okunacak
21. InzaR -> 202 okunacak
22. melekkegemen1 -> 202 okunacak , 200 okundu BİTTİ
23. aysole -> 202 okunacak
Düzenli bildirimde bulunmayan arkadaşlar lütfen düzenli bildirimde bulunun !! Okumaları en geç 3 günde bitirelim lütfen.
Okuma başlangıç : 13 Temmuz Pazar - Bitiş : 15 Temmuz Salı
Kızlar ben bu gece İstanbul gidiyorum orda nete girebilirmiyim bilmiyorum gitsem bile bi kav gün isler olucak o yüzden beni bu okunmaya ve gelemezsrm sonraki okumaya almayın:)
1. perican55 -> 202 okunacak
2. ilknur46 -> 202 okunacak
3. ademelmas33 -> 202 okunacak
4. tolin -> 202 okunacak
5. yedinoktabes -> 202 okunacak
6. Hellowomen -> 202 okunacak
7. Kelebekcim - > 202 okunacak
8. Nara87 -> 202 okunacak
9. DeryaDeniz28 -> 202 okunacak
10. MissCherryBlossom -> Cherry’nin okumasını herkese eşit olarak pay ettim böylesi daha düzenli olur.
11. ysmn1096 -> 202 okunacak
12. özgem81 -> 202 okunacak
13. nutellanutella -> 202 okunacak
14. kocamlaben -> 202 okunacak
15. dior34 -> 202 okunacak
16. Thalix -> 202 okunacak
17. DoLmA -> 202 okunacak
18. tanemmmmm -> 202 okunacak
19. berirem -> 202 okunacak
20.privet37 -> 202 okunacak
21. InzaR -> 202 okunacak
22. melekkegemen1 -> 202 okunacak , 200 okundu BİTTİ
23. aysole -> 202 okunacak
Bismillahirramanirrahim
Estağfurullah, Estağfurullah, Estağfurullah Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Ya Halık, Ya Musavvir, Ya Kerim, Ya Vacid, Ya Varis, Ya Fettah. Allahim sana en güzel isimlerinle sesleniyorum. Peygamberimizi vesile ederek sana yalvarıyorum. Peygamberimiz Muhammed Alehisselamin yüzü suyu hürmetine duamı kabul eyle. Rabbim sen bize ve tum isteyenlere hayirli, saglikli cocuk nasip eyle. Bizi bu duygudan mahrum etme. Imtihanimiz bu ise sabir ihsan eyle Rabbim. Annelik duygusunu bana da tattir Rabbim. Rabbim Hz. Zekeriya'nin duasi kabul ettin benim duamı da kabul eyle.
Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyiben inneke semi'ud dua.
Rabbim agustos ayında gideceğimız hastanede halimizden anlayan, bizi bu zorlu süreçte daha da yormayacak bilgisi kuvvetli doktorla karşılaştır. Sen bizi korktuklarimiza uğratma Rabbim.
Rabbi hebli minessalihin Fe beşşernâhu bi gulâmin halîm.
Rabbim sen benim dileğim için selavat okuyan arkadaşlarımın dualarını da hayirlisiyla kabul eyle. Kabul ettiğin dualarına gönüllerini razi eyle. Amin Amin Amin. Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.
Düzenli bildirimde bulunmayan arkadaşlar lütfen düzenli bildirimde bulunun !! Okumaları en geç 3 günde bitirelim lütfen.
Okuma başlangıç : 13 Temmuz Pazar - Bitiş : 15 Temmuz Salı
Yolda birazcık okursun yine be kuzu mesaj atarsın bana :)