canım ben okudum bitirdim allah gônlüne gôre versin derya denizin..benim pc halen yapilamadı cepten girişimde hayli zor oluyor onun icin okumalari kaçirirsam affola gerçi kaçırmamak için elimden geleni yapıyorumda
Amin canım ağzına sağlık , istersen telefon numaramı vereyim ordan haberleşelim :44:
Arkadaşlar !! Bacılar !! Kuzularım benim
DeryaDeniz rumuzlu kardeşimizin okumasında toplamda paylaşılması gereken 340 adet tefriciyemiz vardır.
100 adet gururumuz onurumuz Özgem81 aldı
70 adet de ben aldım
Geriye kaldı 170 adet .. Kim ne kadar almak ister sevabına ?
DeryaDeniz için 170 tane okudum. Rabbim gönlünce versin inşAllah ..
Kalan 70 taneyi alabilirim ..
Allah kabul etsin canım. Kalan 70'i alabilirsen çok seviniriz
Nara87-için elave 177tane okumusum. Allah kabul etsin Insallah Nara87 için say tamam oldu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendim için 124 tane okumusum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben de varim.beni unutmayin :)
ADEMELMAS :
NARA :
DERYADENİZ :
DOLMA :
BERİREM :
ÖZGEM81 :
DİOR :
KOCAMLABEN :
THALİX .
YAĞMURLU :
TANEM :
YSMN :
PRİVET :
İNZAR :
MELEKEGEMEN :
CUMAGÜNÜ :
Hatunlaaaaar
Selam olsun hepiciğinize .. Geçende burda bir konu konuştuk arkadaşlarla. görmeyeneniz olabilir o yüzden alıntıladım hepinizi. Bazı arkadaşların profillerine baktığımda kulüpte fazla aktif olmadıklarını gördüm. İçimizde evlisi var çalışanı var ya da evinde neti olmayanlar olup daimi olarak nete giremiyor olabilirsiniz.
Yalnız şöyle de bir durum var ki okuduğumuz salavat sayılı olup okumalardan haberdar olmalıyız. Aksi halde ya okumalarımız yavaşlıyor ya da sizden haberdar olmayınca sayınızı aramızda paylaşamıyoruz.
Bu durumu yaşayanlara isterseniz telefon numaramı vereyim bana mesaj atın ya da çaldırın ben arayayım. Şu konuda emin olabilirsiniz ki bayanım ondan şüpheniz olmasın. Öyle sapıklık falan da yapmamKendi arkadaşlarımı bile pek aradığım söylenemez zaten hatta bir telefonum olduğunu bile unuturum bazen
Kelebeğim Allah kabul etsin. Nara'nın okumasından 177 eksik kaldı ondan okuyabilir misin vaktin olursa ? Bitirelim bu bacının okumasını
Canım son 177 kaldı ..
Hatunlar, Nara'da 177 eksik okumamuz var hadi bi el atıp bitirelim şunu kurbanlar ..
Yok yok anlatamadım du bi daha anlatıcam çok heves ettim
Şimdi dua kumbarasını aklına gelen her dua için yapabilirsin salavat olsun ayetel kürsi olsun esmalar olsun. Burası tamam. Biz burda tefriciye okuduğumuz için bunun üzerinden anlatıcam.
Gerçek anlamda bir kumbara düşün içine para attığımız. Biz bunu daha çok birikim için kumbara yaparız demi ilerde lazım olur düşüncesiyle. Her gün ya da belli günlerde içine 3-5 Allah ne verdiyse atarız. Sonra gün gelir o paraya ihtiyacımız olur ya da yakınının ihtiyacı olur ona verirsin ya da bozuklukları bütünlersin. Burasının da tamam olduğunu düşünüyom
Geldik dua kumbarasına .. Şimdi cicim tefriciye üzerinden anlatayım , niyetsiz olarak ilerde lazım olur düşüncesiyle günde kaç tane okursan bunu bir yere not ediyon yani kumbaraya atıyon. Böylece kumbaranda yavaş yavaş duaların birikiyo. Sonra benim gibi yüzsüz geliyo sana diyo ki bacım bizim şu kadar dua açığımız var senin zuladan bize şu kadar dua verir misin
Sen de o anda niyetini edip şu kardeşimin şu niyeti için tefriciyemden şu kadar veriyorum diyon ve bu rakamı da tabiki kumbarandan düşüyon bana verdiğin için. Vakit buldukça da okuduğun niyetsiz dualarını yine kumbaranda biriktiriyon.
Ayy ne şeker anlattım böyle yerim ben kendimi yaa
Allah kabul etsin canım Nara'nın okuması bitti o zaman şükür.
Tamam gülüm senin kendi okumandan 70 tane kaldı o zaman 124 okuduysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?