- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 789
- 198
kesinlikle katılıyorum ...Uzayınca hem kişinin hakkına giriliyor hem enerji düşüyor dua haktır bir sayı alınmışsa muallakta bırakılmaz uyamayacak arkadaşlar varsa yeni listede olmasınlar perim 50 ser fazla okuruz yetışemeyenlere yardımcı oluruz belkı ama eski hızımız ve enerjıklıgımız olsun...
Aynen tatlım ben dua etmek ve dua almak isteyen hiçkimseyi geri çevirmem ama tek bir şey isterim o da düzenli bildirimde bulunmaları. Okuyamasalar dahi bir geri dönüş yapılsın kimse vay efendim nasıl okumazsın demez burda , aramızda paylaşıp yardımcı oluruz. Ama bir bildirimde dahi bulunma gereği duyulmuyorsa bu sıradaki arkadaşlara haksızlıktır.
Biz okumaya 404 adet ile başladık ve inan 2 günde bitti şimdiyse bu sayının yarısını kaç gündür bitiremiyoruz .. Ben en fazla 3 gün dedim ama çok rahat 1 günde bile biter .. Herkes bir an evvel sırası gelsin istiyor haklı olarak ama düzenli bildirimler almadan ilerleyemeyiz ki ..
Lütfen arkadaşlar rica ediyorum muhakkak düzenli haberdar edelim birbirimizi , de ki ben hiç okuyamadım canın sağolsun bir dahakine okursun der pay ederim burda. Ama sen haber vermezsen acaba okudu mu okuduysa kaç okudu diyerekten gönül rahatlığı ile pay edemiyorum ..