104 adet okudum kizlar allah kabul etsin
Arkadaşlar şöyle bir şey düşündüm, okuması olmayan ve bitiren arkadaşlar daha sonradan sıkışmamak için niyetsiz okumaya başlayabilirler. Belki bilirsiniz dua kumbarası diye bir şey var sayısız ve niyetsiz okunup sonradan ihtiyacı olan kişilere niyetlenerek kumbaradan dua verirler.
Biz de böyle kumbara yapıp okuma sırası gelen arkadaşa hemen veririz okumayı, böyle bi fikir geldi aklıma :44:
Ben yapıyorum kumbarayı her gün okuysbildigim kadar okuyorum..,ihtiyac olunca tamamlıyor dua ediyorum
Ben yapıyorum kumbarayı her gün okuysbildigim kadar okuyorum..,ihtiyac olunca tamamlıyor dua ediyorum
Çok rahat oluyor canım başkalarının okumalarında da hemen takviye yapılabiliyor bilmeyen arkadaşlar varsa söyleyeyim dedim
Kızlar çok iyi oldu. Bir sonraki arkadaşınki hazır sayılır. Ne zaman başlayacağız yeni listeye...
Kizlar bende katilmak isterim
samsung Galaxy s3mini
kızlar elmasta var bende varım daha gelen olur bıraz bekleyelım duzgun lıste yapalım 4444 okuruz ne dersınız?
ben varım şimdi ne yapmam gerekiyor canım
Bu saate kadar is toplantisindaydim Peircan cim, ben de varim
Huu hatunlar bitti mi okumalar ne durumdayız ? Emel'i bitirip duasını edelim diğer arkadaşa başlayalım mı bugün ?
süpperr kaldı 3 kişi
pericim kardeş forumu ziyaret edeyim dedim.....
siz nasıl okuyosunuz gülüm......
yani kaç günde 1......ve hangi arkadaştasınız....
süpperr kaldı 3 kişi
Benimde bitti canım
saol cnm agzina saglik olsun
Bacılar Mustafa çağrı için elimde son 800 adet tefriciye kaldı destek olmak isteyen var mı ? :44:
pericim kaç tane dersen okurum
100 diyeyim mi sana :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?