- 19 Nisan 2014
- 565
- 263
- 63
perim emel için 260 okudum
Allahım kabul etsin muradına ersin
saol cnm agzina saglik olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
perim emel için 260 okudum
Allahım kabul etsin muradına ersin
Tamam canim telefondaki uygulama sürekli kendini kapatiyor nedense hata veriyor hep neyse
Emiliy keske ona bi katkim olsaydi
peki sen hangi siraya koyarsan canim
cnm ne guzel seninde aramiza katilman, istersen 104 tane eksik var bir arkadasimizn yerine onlari tamamlaybilirsin
o 104 ü alayim o zaman simdi yemekten sonra baslayim eger o o arkadas okuyamiycaksa
arkadas okuyamayacagi icin pericanla aramizda bolusmustuk hem seninde guzel dualarin ve kalbin degmis olur duamiza
Allah kabul eder insallah
Sana bir katkim olabilecegi icinde ayrica seviniyorum
insallah cnm hepimizin dualari kabul olsun, olucak ben inaniyorum,
ne yalan soyliyim cnm bende cok sevindim senin de katilmana ve ayrica benim icin de okumana :)
canım herhangı bır yanlıslık olmaması adına sanada yazım nutellanında 17 adet fazlası var organızende aklında olsun
cnm saolasin, biz onu okuyamayack bir arkadasin hesabina ekledik
Kizlar bende katilmak isterim
samsung Galaxy s3mini
kızlar elmasta var bende varım daha gelen olur bıraz bekleyelım duzgun lıste yapalım 4444 okuruz ne dersınız?
Canım Emily için kısmet değilmiş ama okuyamayan arkadaşımız olursa onun sayısını paylaşırız katkın olur. Olmadı açarsın ellerini dilin döndüğünce Allah sevdiğine kavuştursun der onun niyetine duasının kabulü için 55 ya mucib 37 ya evvel çekersin canım.
Yarın da seni listeye dahil ederim gülüm, Allah şimdiden tüm niyetlerini kabul etsin kuzuuu
Hatunlar ne alemdesiniz ?
tamam güzelim malum sayı önemli o yüzden üzerinde duruyorum
Bu aksam bitirip bildirimi yaparimkizlar az kaldi zaten:)
cnm burada yenı lısteye ne zaman gecıcez yanlıs anlama olmasın acaleden falan sormuyorum dısardan bazen duasına destek ısteyen oluyorda sıkısmamak adına diğer grup nasıpse pazarteside burayı kaçırdım
Arkadaşlar şöyle bir şey düşündüm, okuması olmayan ve bitiren arkadaşlar daha sonradan sıkışmamak için niyetsiz okumaya başlayabilirler. Belki bilirsiniz dua kumbarası diye bir şey var sayısız ve niyetsiz okunup sonradan ihtiyacı olan kişilere niyetlenerek kumbaradan dua verirler.
Biz de böyle kumbara yapıp okuma sırası gelen arkadaşa hemen veririz okumayı, böyle bi fikir geldi aklıma :44:
Bilmiyodum canım. Ben de yapayım öyleyse. Vakit varken.
Aynen canım insan çok rahat ediyor, ben niyetsiz okuyup okuduğum sayımı not ediyom. Kimin ne için ihtiyacı varsa verirken niyetimi yapıyom ve misal kelebek arkadaşımın şu niyetine örnek 100 tefriciye veriyom diyom ohhh misss