canlar bizim üniversite yarın açılıyo bugünüm hep yolda geçti yine okumaya çalıştım ama daha 300 küsürlerdeyim bitiren varsa bana biraz yardım etseniz bende diğer dua da fazla alsam :)
tmm cnm 200 taneni aldım

kaç kaldı ?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar bizim üniversite yarın açılıyo bugünüm hep yolda geçti yine okumaya çalıştım ama daha 300 küsürlerdeyim bitiren varsa bana biraz yardım etseniz bende diğer dua da fazla alsam :)
tmm cnm 200 taneni aldımsüre bitene kadar okuyucam inş
kaç kaldı ?????
cnmallah razı olsun sen iki yüz alınca banada iki yüz kaldı istersen 150 al ben 50 daha alayım kızlar sayı düşünce biraz arttı ondan yetiştirememkten korkuyorum ama benim cumartesi pazar pazartesim boş olcak haftayadan itibaren o zaman sizlerden fazla alır telafi ederim sağolun:)
benim içinde birisi 100 tane okuyabilirmi yetiştiremiycem galiba![]()
bende bitirdim nihayet Allah kabul etsin
onun hayırlı dileği için okuyoruz sonuçta okumuştur diye düşünüyorum okumadıysada yapacağımız bişey yok .buarada arkadaşlar birgün ara verelim bence sayı fazla olduğuiçin biraz zorluyo insanı .ben bide işyerinden bi arkadaşım var onada okuyorum dilim peltek oldu resmen :) o yüzden bi gün ara istiyorum