kızlar ben yarın biraz yoğun olucam her ihtimale karşı biraz az alsam sakıncası olur mu
Cnm hic bir sakinca olmaz.okuyabildigin kadar alabilirsin .Cnm kendini zorlama.okuyamayacaksan 1 gunluk almasan da olur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben yarın biraz yoğun olucam her ihtimale karşı biraz az alsam sakıncası olur mu
Cnm hic bir sakinca olmaz.okuyabildigin kadar alabilirsin .Cnm kendini zorlama.okuyamayacaksan 1 gunluk almasan da olur..
yok cnm okuycak vaktim var ama akşam ben biraz yavaş okuyorum hani öyle okuyup geçiyo gibi olmasın diye zamanı yayıyorum onun için hep geç bitiyo ama zamanında yetiştiriyorum hani aklınız kalmasın mutlaka tutarım sözümü:)
Yarinki Listemiz
nazliesma 175
goalk 165
touch 165
Elanur84 165
touch 165
Emeralda 165
ececimx 165
cnm 75 tanem kaldı yetişir ama istiyosan yardım edebilirsin valla mahcup oldum kusura bakma netin başında değilim hani arada haber vereyim diye açık tutyorum
Cnm ben 30 tane okuycam ozaman
Canim ben 100 tane alirim, sakincasi yok dün ben sana verdim ödesmis oluruz.42 tane okursun biter.
Canim 1000 taneyi 7ye böldügümüz zaman 142-144 yapiyor.
kızlar son elli deyim:)
Yoo dün ben okuyamicam benim 100 tanemi alirmisin dedim sende okurum dedin, hepiniz okunudunuz benim yerime sagolasiniz.Simdi sen yarin yogunsun ben alirim.Yok 100 okurum ben, birsey olmaz.cnm sağol o kadar alma gerek yok bide ben almadım dün senden :)
kızlar yetişmediyse ben de yardıme edbilirim... ya mucib 55 tane dıye biliyorum ..ben hergun okuyorm kızlar
tmm cnm yirmi okuyorum bitiyo :)
Ay tmm o zaman düzelticem![]()